אנשים!!! תתעוררו!!!

• פותח הנושא GOTN
  • פורסם בתאריך

GOTN

New member
אנשים!!! תתעוררו!!!

אף אחד עוד לא הוכיח שיש סתירה מוחלטת בין מה שכתוב בתנ"ך על בריאת העולם לבין תורת האבולוציה! בתנ"ך יש המון פסיחות על המון קטעים ויכול להיות שלמרות שזה לא כתוב במפורש בתנ"ך... האדם אכן התפתח מהקוף! בואו נצא מהגישה האטומה הזאת: "המדע והתנ"ך סותרים אחד את השני" כי הם ממש לא... ככל שהמדע והטכנולוגיה מתקדמים מגלים שכל התגליות החדשות היו כתובות בתנ"ך כבר מלפני המון זמן! אני מבקש.. בואו נתקדם!!

אתה חיי בחלום, אתה תתעורר

בהחלט יש סתירה בין התנ"ך לאבולוציה, הרי רשום שם בפירוש שאלוהים יצר בבת אחת את בני האדם ואת שאר היצורים, ואת הצמחים, בשום אופן לא מדובר שם על היתפתחות הדרגתית החל מיצורים מיקרוסקופיים חד תאיים ועד ליצורים מפותחים, כפי שטוענת תורת האבולוציה. מתוארים שם ניסים שהם בהחלט מעל הטבע ומעל חוקי הפיסיקה והביולוגיה הידועים לנו, איך יתכן שמקל הופך פתאום לנחש? ונחש שמדבר?? (בגן עדן) ומה עם הסיפור על משה שנתן מכה לים והוא נחצה לשניים מספיק זמן כדי שעם שלם יוכל לעבור בשביל שנוצר? ומה עם אליהו הנביא שעלה בסערה השמיימה? זה נראה לך הולך יד ביד עם המדע ועם מה שידוע לנו על איך שמיתנהל העולם? לא יעזור לך, התנ"ך סותר לחלוטין את עולם המדע ואת תורת האבולוציה, מצחיק שאנשים מנסים בכוח לחבר בינהם כשאין שום קשר בין זה לזה. משתמש בצלילים.

GOTN

New member
אני מחפש תגובה ממשהו אחר...

את הדיון שלנו, משתמש בצלילים, אנחנו מנהלים לבד ברגע זה ממש...

אין שום קשר

העלתי טיעונים שיהיה מאד מעניין לישמוע את התגובה שלך לגביהם, אין קשר לדיון שאנחנו מנהלים בפרטי, לא מפריע לי ליכתוב בפורום בו זמנית עד שאני אקבל תגובה שלך בפרטי בנושא הדיון שלנו. משתמש בצלילים.

הנה משהו

התנ"ך קיים...כמה? 2000-3000 שנה? זה לא מספיק בשביל לתאר תהליך התפתחות שארך מאות אלפי שנים.

GOTN

New member
מצטער, לא הבנתי את הנקודה שלך...

הרי רשמתי בהודעתי שבתנ"ך יש המון פסיחות בזמנים ולכן אומנם זה לא היה כתוב במפורש אך יכול להיות שהאדם אכן התפתח מהקוף

demoloc

New member
נלך לשבוע הגורלי

בריאת העולם , לא נתעסק בעובדה שהאדם נברא ביום השביעי כי הרי עולה הוויכוח עם כל יום שווה ל24 שעות. נלך חצי צעד אחורה , ליום בו ניבראו החיות , לפני האדם , אבל קיימות חיות שהתפתחו אחרי האדם , זה בא בסתירה ישירה לכתוב . (לדוגמא:סארס , והלטאה הזו שהולכת על המים שש/חכתי את שמה...)

demoloc

New member
אמממ....המשך למה שאמרתי?

יש נקודה לא ברורה? כי אני אשמח לנמק אם רק אדע על מה...

GOTN

New member
יכול להיות שלא הבנת את ההודעה שלי..

בסך הכל ציינתי שיכול להיות מצב שבו אין סתירה בין האבולוציה לדת... אמנם המצב הזה לא קיים היום, אבל עם התפתחות המדע... הדת שולטת!

כתבתי הודעה אתמול והיא נמחקה

טוב,אני אסביר שוב. בוא נתחיל משאלה: במשך כמה זמן נכתב התנ"כ,ומתי?

למעלה