אנשים 3 דברים חשובים מאד ... כנסו !

T N T girl

New member
אנשים 3 דברים חשובים מאד ... כנסו !

1 ) אני רוצה לפתוח אתר של התאומות בבננה בום  אתם יכולים לייעץ לי בקשר לשם לאתר ?! אין לי שום רעיום מקורי  2 ) נעלמו הפירסומות של הבירה !!! ייייייייייייייייייש !!! 3 ) כן כן  גם אני מדליקה /images/Emo16gif לזכרם של כל ההרוגים באסון הכבד  /images/Emo23gif יו אול , T N T girl

motib4

New member
אולסן סיטי.

אולי...

omer wild

New member
על האתר GO FOR IT ! ועוד משהו...

הבירות ממש לא נעלמו...
ובקשר לסרט שרצית ממני
מחר אמא שלי נוסעת לרעות ואמרתי לה שתשאיר לכם אותו בכניסה לבית
אז שתיהיה לך צפייה נעימה מהסרט כי הוא ממש מהמם...
ומקסימום תרימי אלי
ותדברי עם אמא שלי !

T N T girl

New member
עמרו´ש !!! תפתחי !

אצלי הבירות נעלמו לכמה שניות ועכשיו ראיתי שהם חזרו
אממ תודה בקשר לאתר ו ... יש לך שם בשבילו ??? עמר ! אני מתה עלייך !!! תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה בקשר לסרט !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין לך מושג איך אני שמחה עכשיו ...

T N T girl

New member
אההה ... ו ... מוטי !!! השם ממש חמו

חמוד ! אני בהחלט אחשוב עליו ! תודה ...

omer wild

New member
לחוסה...לא הבנתי את השם שרשמת...

ןעןמרוש יש לי כמה שמות...אי ישלח לך אותם במסר

השם שהיא רשמה זה

התאומות אולסן רק בתרגום לאנגלית... hateomot olsen ולקארין- איזו מגעילה! מה זה הקטילה הזו?!

RinRan

New member
אריאלה- את היית צריכה לראות מה היא

רשמה לי
בשרשור של ה-11.9... תראי, תקראי ואז תביני
זאת לא ממש קטילה... זאת אמת...

אבל....

אה, אז זה כאילו בדווקא
כאילו- "היא רשמה לי דברים שלא מצאו חן בעיני בהודעה אחרת אז אני עכשיו אקטול כל הודעה שאני אראה שהיא רשמה"
בסדר, השם לא מוצא חן בעיניך- יש דרכים לרשום את זה... ולא כדאי שתתחילו עכשיו עם כל הקטע הזה של ה"ברוגז" כי זה סתם יהרוס את הפורום...

RinRan

New member
אוי נו באמת........

זה לא בדווקא אבל השם פשוט לא יפה לדעתי... ומה לעשות שמאד נעלבתי... חוץ מזה לא התחלנו שומדבר- היא התחילה משהו... got it?

mandy

New member
היא כתבה...

H-A-T-E-O-M-O-T -O-L-S-E-N זאת אומרת "התאומות אולסן" באותיות באנגלית. זה נראה כמו HATE משהו אבל אני בטוחה שזאת לא הכוונה...

RinRan

New member
כי זה "התאומות" בעבריש (עברית-אנגלי

ת) Ha´Te´omot הבנת...?

T N T girl

New member
אנשים ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif שמות ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif

את רוצה בעיברית או באנגלית?

בכל המקרה, אפשר לראות את כל שמות הכינויים של חברי הפורום... למשל, olsen fun? עליזה

למעלה