אנשים.. H-) ..הממ..שרון..

אנשים.. H-) ..הממ..שרון..

אני מכוון כעת לתופעה המדאיגה את מנוחתי ``הדפורמציה`` שעובר שרון לאור קירבת היתר לחבריו המפאיניקים.. זה לא מצחיק..האיש התחיל לדקלם כמו ברק הוא בארה``ב כעת אז יורים מרגמות ורוצחים אנשים והוא נותן הוראה.. לשר-הבטחון פואד..להבליג!!! מה ההבדל בכלל בין זה ובין ברק ? א-י-ן.. ןכעת האין-תגובה ימשך הרי יש ועידה בסוף החודש ולכן-נתנו מתכון לטרוריסטים מותר-לפי שרון הפעם להמשיך ולפגוע בנו הועידה..הממ..הועידה מרק.

אלוני.

New member
לא פשוט לנהל מדינה

זה כמו בשחמט, תמיד זה שיושב בצד רואה מהלך מנצח, כלזה נכון עד שאותו אחד משחק בעצמו. שרון כראש ממשלה אינו שרון כראש אופוזיציה או כאלוף בצה``ל, אחריות רבה מונחת על כתפיו. לזכותו ניתן להוסיף שהוא נוהג בהתאם להבטחתו מלפני הבחירות הן במינוי השרים והן במדיניות. לא נראה לך מעט מוזר שאינך מוכן לתת לאיש קרדיט של יותר משבוע???

אין קרדיט-כי המצב איננו סטטי..

אבהיר: שרון התחיב למדיניות בטחונית שונה. אין דבר כזה,כשהאויב עושה אסקלאציה מכניס נשק כבר לתמונה שאתה כראש ממשלה,המתיימר לשנות מצב תשלים עם זה,ללא תגובה כבדה שבעתיים כל דבר זמני-הופך לקבוע. ככה זה אצלי בחברה ככה זה גם בבטחון אם לא תהרוג את האיום כשהוא עוד קטן סופך - שתקבל מפלצת וזה בכלל לא עינין של 100 ימי חסד אנחנו בשעת חירום,שרק מחריפה מספיק בוזבז חודש ומחצה ללא שום יוזמה ושיקולים של ``משרד החוץ`` אינם רלוונטים לאיום המתפתח כשצריך לעשות עושים את זה כאן ועכשיו ולא מחר ובשום-מקום. מרק.

אלוני.

New member
שים לב

לא שאלתי על ימי חסד. שרון פועל כפי שהוא פועל מתוך הבנתו הוא ולא מתוך ``שיקולי משרד החוץ``. הוא אומר הדברים בצורה ברורה ואינו מסתתר מאחורי ``מקורות בכירים`` . ובניהול מדינה לא עושים כאן והיום אלא חושבים לטווח ארוך ואת זה מגלים הרבה אנשים בימים האחרונים, אפילו עוזי לנדאו....

אלי.

New member
ההבדל בין שרון וחלק מבוחריו

הוא המעבר של מר שרון מהאופוזיציה לקואליציה, עם כל הנגזר מכך. מסתבר שרבים מבוחריו נהנים להיות אופוזיציה לוחמת, ויהא הראש אשר יהא.

אעות גסה..הימין מצפה משרון

שיעשה את עבודתו-בדיוק כפי שהתחיב וכששרון לא מספק הסחורה אין עיוורים בימין,כמנהג השמאל לוא הולכים עיוורים כמו עדר מרק.

אלוני.

New member
תנו לצה``ל לנצח

יש כנראה יותר מדי שהאמינו בסיסמאות . מה שרון הבטיח שלא קיים ? שרון לא הבטיח להפציץ את רמאללה וג`נין, זו הייתה משאלת לב של אנשים. חשבת אולי שאם שרון נוקט באותה דרך שברק נקט (לדבריך, אף על פי שאיני מסכים עם כך) כדאי להקדיש מחשבה שנייה לעניין??????

sanlee

New member
אלוני גם ליברמן אמר ...אז מה?

הוא נתן הוראה היום לחברת חשמל לחבר בתים לרשת ,שלא היו מחוברים 50 שנה בגלל בניה לא חוקית. אפילו מר``צ לא עשתה זאת. ואני אומר שהזאבים נישארו כבשים מבחינה הומניטרית.ויחשפו את ניבהם ברגע הנכון. אבל בחוכמה ועורמה.

אלוני.

New member
אין דין ליברמן כדין שרון

וכל שנותר לנו הוא להמתין ולראות לאן יתגלגלו העניינים.

sanlee

New member
אלוני זו לא הפתעה של ליברמן?

בכל זאת ציפו שהוא יתנכל לערבים ,והנה ההפך.

אלוני.

New member
תראה

האיש הגיע לארץ כעולה חדש, עבד כסבל , עבד כשומר סף (יעני בריון) והגיע לאן שהגיע, אז כדאי להתייחס אליו ברצינות, טיפש הוא לא. מעבר לכך, אני לא חושב שציפו ממנו להתנכל לערבים, הוא כבר היה המנכ``ל של המדינה .

שרוף

New member
שרון הבטיח להלחם ברשות

הפלשתינית לא בעם הפלשתיני. את זה הוא לא עושה.

sanlee

New member
מרקי ככלכלן ! יקר לך קרדיט.

אז תן לאריק צ`נס .אני חושב שזה הזאב שהתחפש לסבא בוא נמתין עוד מעט זמן.ואז נגלה את האמת.

למעלה