אנשים!!!! HELP מצב מייאש!!!

6MR. NICE GUY

New member
אנשים!!!! HELP מצב מייאש!!!

אוקיי.... קודם כל ההודעה הזו תהיה די ארוכה... ואני בד"כ את הודעתיי מפרסם בכמה פורומים נוספים... אבל כאן יש אנשים ממש מבינים.... אז ככה: יש מישהי שפגשתי אותה במסיבה לפני הרבה זמן... ודיברתי איתה לפני גם באייסיקיו.... וניסו לשדך לי את חברה שלה.... והלכתי למסיבה לפגוש את חברה שלה והכל.... אז ראיתי גם אותה שם... והיא ממש אבל ממש יפה... כ"כ יפה שזה צובט בלב!! אז בעקרון אז בכלל לא התמקדתי בה ומאז רבתי עם חברה שלה... אבל אני והיא נשארנו ידידים... ואמרתי לה באותו זמן שאני מעוניין בה ולא הייתה ממש תגובה.... אוקיי אז אני בחור ריאלי ואין הרבה סיכויים שאם אני אנסה בצורה רצינית היא תסכים... והתקרבנו בינתיים כידידים- הייתי בטוח שהיא לא ממש סובלת אותי אבל מאז היא באה לראות משחק שלי (עזבו איזה) ובאה לדבר איתי אחרי שאמרתי לה שהיא גועלית שהיא לא באה משחק קודם... וגם פעם שלחתי לה הודעה והיא לא הבינה מה רשמתי אז היא התקשרה לבדוק.... ואתמול רשמתי לה שהיא באה לדבר איתי במשחק ההוא שהיא הצליחה עוד פעם להדהים אותי ביופיה... אמרתי לה כבר פעם.... ואז היא לא ענתה... ופחדתי שהיא תבהל וזה... אז היא לא יכלה לשלוח הודעות והיא התקשרה אלי... דיברנו 20 דקות... והרגש שהיה לי אז אליה... התחזק ומאוד- אבל אני יודע שכנראה אם אני יציע היא לא תסכים..... ואני לא רוצה סתם לנסות כדי לא להרוס... תעזרו לי- בכל צורה!!! בתודה מראש, אורי.

simla101

New member
תשובה

שיט שיט שיט כמה שאני מכיר את המצב הזה שמע גם לי זה הפריע אבל הבנתי שאין לי ממש סיכוי אז אנחנו ידידים מאוד טובים מדברים כל שבוע בטלפון ומספרים אחד לשני את הכל כמעט. לדעתי זה עדיף על המצב של להיות חבר שלה כי זה מביא התחייבויות טיפשיות שסתם יהרסו(שמע לי היא במצב הזה כבר). עכשיו זה גם תלוי בגיל שלך אז...

ultra_violet

New member
חמוד ../images/Emo24.gif

אני מבינה את הבעיה,ואני מקווה שאני אוכל לעזור לך לדעתי,אם תישאר ידיד שלה,ככל שתתקרב אליה בתור ידיד כך תיפגע יותר כי אם היא נגיד תספר לך על הפגישות שלה עם מישהו אחר וכו´.. אני חושבת שכדאי לך לספר לה,או לפחות לרמוז לה קצת יותר מסתם מחמאה. למשל אם תדברו פעם בהודעות,או בטלפון,תגיד לה את מכירה את ההרגשה שכשרואים מישהו ישר יודעים שזה מה שחיפשת ,או משהו כזה,ואז תגיד לה,בזכותך הרגשתי את זה
בכל מקרה..להישאר ידיד קרוב שלה לא כל כך עדיף..כי כך תטפח תקוות,ולא תדע מה היא באמת מרגישה וכן,עדיף לאבד את הידידות,מאשר לחיות בהרגשה הזאת,כי אחר כך אם תגלה תשובה שלילית,תרגיש נורא נורא חרא. מקווה שעזרתי, שלך אילנה

אגסית

New member
לפי דעתי...

אני חושבת שאולי היא נתנה לך את הרושם שהיא לא סובלת אותך-כדי שתבין מה היא מנסה להגיד לך:שהיא רוצה אותך כתור ידיד ולא יותר מזה-אולי היא מרגישה שאיכשהוא זה פוגע(?!?!) בה שאתה אומר לה כמה יפה היא!! והכי חשוב!! אולי היא נעלבה מזה כי אתה אוהב אותה רק בגלל שהיא יפה ולא בגלל שהיא חמודה....!!!!!!!! אני בטוחה שאני הייתי נעלבת אם אתה היית עושה לי את זה!!!

למעלה