אנשים! HELP

שוקי17

New member
אנשים! HELP

מה המצב? חג שמח :) יש לי כמה שאלו, אני יודע שזה עדיין מוקדם אבל בכל זאת.. אני נוסע עם חברים לחופש בקיץ עדיין לא סגורים על תאריך( בצבא , סעמק ! ) אז ככה: איזה בית מלון הייתם ממליצים? איך מסתדרים שם עם הכסף? שמעתי ממש יקר שם.. יעני מה אוכלים שם? מקדונלדס וכאלה יקר? איך אתם הסתובבתם עם הכסף שם? אני לא רוצה להיות כמו איזה זקן ולבוא עם החגורות כסף האלה.. איך אני לוקח איתי? במזומן או אשראי? איך מסתדרים עם זה שם? כמה זה מחיר טוב לדיל כולל טיסה ולינה ל-6 לילות בתחילת אוגוסט? כמה עולה להשכיר שם אופנוע 50 סמ"ק? אפשר לנסוע בו בלי רשיון נכון? והאם זה כדאי בכלל? או שאפשר להסתדר ברגל? עושים שם בעיות ישראלים? יעני גזענות וכאלה? כדאי להגיד שאני איזה משהו מאירופה או שאין בעיה עם ישראלים שם? והכי חשוב- בחורות.. זורמות שם או שקיבלו מנטליות של ישראליות בונקריות?

אז ככה.......

כפרה עדיף מוקדם ממאוחר, קודם כל..... מלונות: אני ההיתי בבית דירות פטרוסנה בית דירות שזה בית דירות 2 חדרים מטבח ומרפסת אחלה של דבר..רק שהמזגן אתה משלם 3 פאונד ליום שזה 30 שקל! יש את נאפה צוקוס שזה בדרך כלל כל חדר עד 4 אנשים שזה אחלה מלון שכונה קרוב..הכסף שם זה בעיה עף לך כמו מים...אבל אי אפשר לחסוך ואי אפשר להתבאס על הכסף כי כל שקל שאתה מבזבז אתה לא תתצטער!!יקר שם אחי אבל אפשר להביא דברים מהארץ שימורים חומוס ואפשר לבשל שם בחדר אחי אתה לא יודע איזה כיף זה ארוחה ישראלית בחו"ל..!!!!!מקדונלדס שם יקר אחרוחת ילדים 40 שקל אבל הכי משתלם שם זה הפיצה האט 40 שקלל ככה אכול כפי יכולתך!! חוגרות של הכסף אתה לא חייב אבל תחפש לך איזה קאנטה משהו במלון להחביא תכסף ותיצא לטייל לא עם כל הכסף ככה אנחנו עשינו..תשמע דיל אחי 7 לילות 6 לילות במלון לא אומר לעלות לך יותר מ400$ שזה יקר כן אחי דיל רגיל זה בין ה$320 ל360$ אבל עם ביטוח אחי וכל זה בטח תעשו באנג'י אז תשלמו עוד איזה 18 $ כל אחד שחס וחלילה עם יקרה משהוו טפו טפו טפו תהיו מבוטחים עד הסוף!!! אופנוע 50 עולה שם משהו כמו 300 שאו 200 שקל ליומים עדיף טרקטרון 150 מאו 250 סמק 1200 או 1400 שקל לשבועע!!!! אפשר לנסוע בלי ראשיון אבל עם יש לכם ראשיון אז תביאו אנחנו היינו 10 איש ו4 ראשיניות...בחיים אחי על תשאיר ערבן את הדרכון שלך אחיי תיזהר מזה!!! ואללה אחי עדיף שהיה לך איזה כלי כי שם אתה מרגיש חופשי את המבין למרות שהמקום קטן ואתה תוך כמה שעות מכיר את כולו אבל כל הקטע זה להשכיר משהו על גלגלים שאאין לך אפשרות להשכיר בארץ ואתה רק תהנה גם הדלק זול אחי...בקטע של גזענות אחי לנו לא יצא להפגש בקטע של גזענות אבל היו עוד חברים שיצא להם זה תלוי מתי אתם נוסעים יש מקומות שאתם צריכים לביות בשקט אחי ולא לדבר בעברית אבל אנחנו על הזיין שלנו כולם דיברנו בעיברית הלכנו עם כיפות של נחמן רק להוציא להם תעיינים ואף אחד לא דיבר איתנו!!!בקשר לבחרות אחי הם זורמנות אבל תבואו אחד על אחד לא 20 איש על שתי בחורות ועל תתיחלו לעשות רעש וזה כי הם יברחו ויש לפעמים בחורות שאתה אומר להם אני מישראל אז הם נותנות דוח בפנים אבל אפשר לזיין שםם חופשיי וגם רצוי!!!!!! קח אתר אחחי אתר של מידע... http://www.lametayel.com/archive/categories.asp?app_id=13&dest_id=1244&dest_type=3 וקח אחי תמנות שלנו מנאפה 2005 ודרך אגב אחי אני בצבא ואני חוזר לשם אחי עוד 5 חודש עם כמה חברה אני מרגיש שלא מצאתי תמקום למרות שעדיף תאילנד אבל הצבא מאפשר לך לצאת לחו"ל אחרי שנה רק ל 14 יום אז אמרתי נישרוף אותם על נאפה ועל טרקטרטון ארטיקט 650 סמ"ק... http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=784154BDACC74EDAB6685B62902EE6F4&alid=325509 מקווה שעזרתי גבררר

gilad86

New member
אז ככה...

נתחיל מהתחלה, בקשר למלונות אין הבדל משמעותי בין המלונות(אני מדבר איתך על מלונות דירות)הכל פחות או יותר באותה רמה אבל אני התלהבתי מTSOKOSS HOLIDAY מלון בן זונה 2 בריכות,בר במלון,סנוקר,מגרש כדורגל והוא גדול ומרכזי. המקום עצמו הוא די יקר ואל תחפש לקנות שם בגדים או משו כי זה יהיה לך יקר ולא משתלם, גם המזכרות עצמם מהמקום יקרות ולא שוות לדעתי, דווקא האלכוהול זול ומצא מקומות שיעלו לך שני קוקטיילים 20 שקל או שתי בירות 20 שקל ובקבוק אפטר שוק עלה לנו 100 שקל גדול ובקבוק קטן של שנאפס עלה 16 שקל. אוכלים בעיקר מקדולנד'ס ואוכל מהיר שמנה עם צ'יפס+שתייה+המבורגר+טבעות בצל עולה 35 שקל או שיש לך אכול כפי יכולתך בפיצה האט ב-40 שקל בערך ובערב אתה יכול לקנות בסופר שם פסטה רוטב עגבניות ביצים תפוחי אדמה וכו' ולהכין בחדר יש לך שם את כל הכלים וגם חוסך לך מלא כסף כי ב15 שקל לבן אדם אם אתם 3-4 אתם יכולים להרים ארוחה בת זונה. כסף תחביא באיזה מקום בחדר שלך או בתוך מזוודה עם מנעול ושיהיה עליך תמיד הכסף שתצטרך עם קצת "אקסטרה" שלא תיתקע. מחירים של דילים הם בין 320-380$ וכדי שיהיה לך כמה שיותר זול תמיד תחכה לכמה ימים לפני הנסיעה ורק אז תסתדרו על דיל יהיה לכם יותר זול, בכל מקרה אל תשלמו יותר מ-400$ גם אם אתם רוצים לקנות את החופשה כמה שבועות/חודשים מראש. אופנוע עולה להשכיר לשבוע 350-450 שקל ואפשר לנסוע בו בלי רישיון אבל תסתכל טוב טוב על השריטות וכל ה"פאקים" שלו כדי שלא ינסו לחייב אותך על זה תביא רישיון של אוטו מהארץ או משו ובחיים אל תשאיר אצלהם את הדרכון שלך וסע בזהירות, אתה יכול לנסוע בלי קסדה אבל אם תופסים אותך זה 500 שקל קנס ולדעתי זה כדאי כי או שהמלון שלכם יהיה ליד הסקוור(איפה שהפאבים והמועדונים)או שהוא יהיה ליד הים אז אני ממליץ על אופנוע עדיף ממוניות והרגשה סבבה וטנק דלק עולה לך בערך 20-25 שקל. שאנחנו היינו עשו לנו קצת בעיות בכל מקרה אל תצעקו אל תקללו תלכו בסבבה שלכם ואם תלכו 2-3 ולפחות אחד ממכם יודע איך לדבר לא יעשו לכם בעיות בשום מקום אולי חוץ מהקאסל. בחורות-קודם כל אל תבוא בגישה שאני בטוח מזיין בטיול הזה כי זה יכול לבאס לך את החיים אם זה לא יקרה אז ככה האירופאיות לא הכי מתלהבות מהמראה וההתנהגות של הישראלים אבל עדיין הכי חשוב איך אתה נראה אם אתה יודע לדבר ואם אתם לא נמצאים בחבורות כי ההתנהגות של הישראלים שהם בקבוצה גדולה די מפחידה את הבנות. קיצור בתכלס הבריטיות הכי חרמניות ומתחרמנות בקלות עם כל אחד הסקנדינביות והרוסיות הרבה יותר קשות אבל שום דבר לא בלתי אפשרי ותמיד יש לך גם את הישראליות מקווה שעזרתי ותהנה אחי

למעלה