לא יודע בדיוק אם זו פנטזיה או לא...
למרות שלא התכוננתי אליה וזה מה שטוב... נכנסתי לביתה שלה,והיא בטירוף תפסה אותי וקרעה ממני,ממש קרעה את כל הבגדים שלי,חליפה של ארמאני,נקרעה לגזרים...טוב לא חשובה החליפה אבל האקט עצמו...אווווףףףף...הפסדתם אם לא נפלתם על אישה כזו...אישה בת 32 שנמצאת בשיא פריחתה,בשלה ויודעת מהו הסקס,מנוסה ועטופה בנשיות,חזה שופע,גוף פשוט מהמם,ופנים כאלה חמודות,נשיות כאלה,רכות עדינות,אך עוצמת הסקס שלה אוווחחחח,משהו לא נורמלי... אז איך שנכנסתי אליה הביתה,אפילו לא אמרה לי שלום היי,פשוט תפסה אותי לאחר מבט קצר וקרעה לי את כל הבגדים,היא כבר הייתה מוכנה למעשה,אך כנראה שהיא החליטה לענות אותי קצת,כי היא התחילה ישר בסקס מהיר אך לא נתנה לי להגיע לקצה,פשוט נעצרה והחליטה שאני אענג אותה עד אשר היא תגיע לקצה ההנאה ואז היא תחשוב על איך לגמול לי...חבר´ה פשוט אין מה לספר,לראות אישה כזו ולא לגעת בה בצורה כל כך חודרת,זה פשוט קורע את המחשבות,את הרצון...כי אי אפשר לוותר על כך...אז פשוט החלטתי שאניאענג אותה בטירוף אבל גם אני אהנה מכך...אז החזרתי לה באותו מטבע של כוחניות,סובבתי אותה על בטנה שיחקתי בה קצת עם הידיים על כל רחבי גופה,מעט עיסויים חושניים בגב,ירדתי לישבן ואז דילגתי לעבר הנסתר ופשוט היא קיבלה טיפול קצר וטוב,אך לא נגמר כאן הסיפור כי לאחר שהבאתי למצב שהיא כמעט והגיעה לשיאה,עצרתי אותה והיממתי אותה שכן היא לא רצתה לעצור וביקשה עוד ואז תפסתי לה את ידיה מעל ראשה וחדרתי אליה בכוח ועוצמה רבים והיא שהחלה לצעוק ולצרוח מרוב הנאה,הגיעה לשיאה בקול רם עד כי אני חושב שכל השכונה שלה שמעה אותה,אני זכיתי להגיע גם כן לפיסגה שנייה אחריה וגם זכיתי לטיפול נוסף ממנה,טיפול שגרם לי לרצות אותה עוד ועוד במשך קרוב לשלוש שעות !!!! שלוש שעות של סקס פרוע,כוחני אך עדין וכייף לא נורמלי פשוט היה אחד מהימים הכי טובים שלי !!!! בארי