אנשים!

King Of Kromags

New member
אנשים!../images/Emo11.gif../images/Emo103.gif

תקשיבו - זה לא ייתכן. יש אנשים שלא ראו עונה ראשונה בשלמותה - משמע, הם רק ב-119, ולא רוצים לספיילר לעצמם את 120, 121ועונות הבאות. בתור מנהל אין לי ברירה אלא למחוק הודעות ספוילריות לא מסומנות, ואני כבר יודע יותר מדי ספוילרז. אתם אומרים לי פשוט למחוק? סבבה. מחקתי. שוב. ושוב. ושוב. מה לעזאזל אתם מצפים שנעשה? נחסום כל אחד ליומיים על ספוילר לא מסומן. אני התייאשתי, ואני רוצה לשמוע מה לדעתכם צריך לעשות. ואני מצפה שתתיחסו, אחרי שהרסתם לי, לפחות, את כל המתח של סוף עונה ראשונה - תנסו לעשות משהו כדי שזה לא יקרה לי, ולשאר האנשים גם בעונות הבאות.
תודה.

אוקי סתם הצעה לטיפול בספויילרים

יש אפשרות לשים למעלה מעל שם הפורום שורה בכתב ענקי שבה יהיה כתוב בפירוש שנאסר לפרסם פרטים על פרקים שעוד לא שודרו בארץ ללא סימן .. ואפשר לרשום על זה הודעה פשוטה שתקבל את פני כולם ... ולדאוג שכל כותב חדש /ישן יראה את ההודעה הזאת.. אני אומרת בואו נחלם בספויילרים..

King Of Kromags

New member
האגודה למלחמה בספוילרז../images/Emo3.gif../images/Emo103.gif

אין טעם בשורה הזו. זה צריך להיות ברור לכולם - חד וחלק. ספוילרז מסמנים. הכל. אתם פשוט הרסתם לי את העונה הראשונה.

frikin shin

New member
זה באמת מעצבן../images/Emo4.gif ויש לי רעיון../images/Emo62.gif

ואם כבר מדברים על ספוילרים יש לי רעיון לספוילרים שעשו בבנות גילמור (
)... אם זה ספוילר לעונה הראשונה (למרות שהיא נגמרת עוד שניה) עושים
1 ואם עונה שניה
2 ואם עונה שלישית
3 קלטתם? יופי! כי ככה אפשר לדעת לאיזה עונה הספוילר מכוון ואם כדאי לך לקרוא אותו או לא? אז מה אתם אומרים???

King Of Kromags

New member
../images/Emo45.gifכמו במכושפות../images/Emo103.gif

תשתדלו גם מספר פרק אם אתם יודעים...

King Of Kromags

New member
המממממממ...../images/Emo103.gif

כאילו אם דמות מתה? או שנולדים לה ילדים? או שהיא נהיית חולה במשהו? שקורה איתה משהו חשוב? פשוט תכתבו"
מספר-פרק" / "
עונה"

למעלה