אנשים!!!!!!!

אנשים!!!!!!!../images/Emo124.gif

אנא, כל מי שיש לו תמונות יפות, או בכלל יכול להשיג, אנא שירשום כאן, או כל דבר אחר..., אשמח עם תעזרו בזה!! שלכם חן הוכמן

צריך גם מאמרים!!!!

אני בטוח שיש כאן אנשים שיודעים לכתוב טוב, ושיש להם מידע על מוניקה שיכול לעניין אותנו!!, לכן תבינו שאני לא רוצה לעשות את הפורום טוב לבד...(אני גם לא בטוח שאני יצליח לבד!!), לכן אל תשכחו שהפורום הזה הוא של כולנו.., אז יאללה סומך עליכם...

snapis

New member
בקשר לכתבה...

שיש כבר שם אני ממש לא רוצה לחלוק אל מי שכתב אותה אבל (אני מצטער מראש לא נעים לי) אני חושב שזה לא נכון הסיפור על סאן חוזה כי דיברתי עם אנשים בהופעה אז הם אמרו לי שזה לא נכון כאילו אנשים שמעריצים אותם שנים וגם אחרי זה היסתכלתי על העטיפה של פצעים ונשיקות וזה יהלי כתב והלחין סורי ועם אני תועה תגידי לי

האמת., שגם אני לא יודע עם זה נכון..

אבל אותו אלעד ששלח לי את המאמר, שאלתי אותו, אתה בטוח שזה באמת קרה??, והוא אמר לי שכן.., אז כתבתי, חוץ מזה עם יהלי הלחין, אז יכול להיות שהוא הלחין את זה על פיטר....

snapis

New member
../images/Emo45.gif

כן, זה יכול להיום פשוט מי מה שונתי זה לא נכון וגם כתוב בכתבה אני חושב שפיטר כתב את השיר אבל לא חשוב פשוט שיתפתי במה שאני שמעתי ועם אתה רוצה כתבה אולי אני יכול לכתוב על כל החברה ועל ההופעה

זה באמת לא הסיפור האמיתי, ממקור

מקורתי ביותר.. יהלי סובול בכבודו ובעצמו אמר לי לפני בערך חודש שהוא כתב את זה לחברה שהיתה לו פעם והיום נשואה למישהו באמריקה ואפילו לא זוכרת שהוא קיים..... בגלל זה גם נמאס לו לשיר את השיר הזה מילה של יהלי זו מילה.

power play

New member
סרקתי את הפוסטר של פצעים ונשיקות

אבל זה עבר בקצת את ההגבלה על הקבצים פה..אני יכול לשלוח לך לאימייל.

בדף קהילה...

הדף הראשון שעולה מתי שנכנסים דרך הרשימת פורומים, איפה שכתוב את המשתמש הנבחר וכל זה....

למעלה