אנשים!!!!!

אנשים!!!!! ../images/Emo124.gif

תגידו יש למישהו אולי רעיון, לדברים נוספים לעשות בפורום???? אולי משחקים, חידונים או כל מיני דברים כאלה.?????? תפנו אליי..... תודה.., חן הוכמן

יושי ב

New member
כן - תתחילו לדבר על מוניקה

כבר מזמן לא עשיתם את זה ואני לא מדבר בציניות

דוקא אנחנו מדברים...

אבל אנשים.., כולם, צריכים יותר להכנס לפורום, יותר לרשום הודעות.., קדימה אנשים סומך עליכם!

leynorush

New member
חן, מה קורה??

אמממ....יכולים להיות מלא "פינות" בפורום..... הסברים לשירים.... להפוך את שיר מסוים לאנגלית... קלוט: drive on 180´ wait for week in hospital try to write in....איך רושמים חרוזים??? אני אחשוב על פינות יותר טובות.....

space girl

New member
Wounds and kisses

Wounds and kisses all the lies and all the silence back like gamblers with the cards box and shini shoes rest of the innocence in cardboard boxes act of art or daily act i´m leaving , i´m leaving today la la la la la la la ..... gentle face of mental fefugee you´re not suitable , but you´re always be with me i told her it´s first impression don´t buy it´s not my nose she told me thanke you i´m already lost and not scared of a bad buy so i stayed there let blood to her when i try to change her world lazy failure , complete fail wild waste and i don´t have any excuse i´m leaving , i´m leaving today la la la la la la la..... --------------- די צולע --------------

אני דווקא חשבתי...

יודעים, הרעיון של הפינה להסברים של שירים באמת יכולה להיות מגניבה....

eb182

New member
חרוזים=rhymes

וקופת חולים זה יותר clinic מhospital שזה בית חולים

casperit

New member
יש לפי דעתי מעט מדי אנשים אבל...

אממ כל אחד שמקבל ענק צריך לשנות את השם משתמש שלו לנגיד "הגמד של מעין" או משהו כזה... ואז לשים כל מיני דברים שקשורים או לא קשורים למוניקה פשוט...

space girl

New member
אפשר ../images/Emo19.gif

לשלוח לכל אחד את הענק שלו במסרים ..... או משהו כזה
אבל אני לא חושבת שה יילך טוב :(

אפשר עם אתם רוצים אבל זה חרוש...

אני לא ישתתף, אם אתם רוצים, אני יעשה הגרלה...., ונראה מי גמד של מי כל הזמן....

כן זה מה שנעשה....

אבל שימו לב, באותו השירשור של השיר סאן חוזה נמשיך, ושיהיה ככה שתי שירים מוכנים אני יוסיף אותו לטאג ליין, אבל ככו את זה ברצינות...

למעלה