אנשים!!!!

• פותח הנושא ArSiT
  • פורסם בתאריך

ArSiT

New member
אנשים!!!! ../images/Emo15.gif

אתמול ניסיתי לכתוב לכם את זה אבל היה לי בעיה עם האינטרנט... בלעעע אז ככה... אחרי הרבה הרבה זמן - יש לי את הדיסק החדש!!! (סוף סוף!!!) ואחרי ששמעתי אותו כמה פעמים שמתי לב שהוא ממש דיסק טוב ואני חושבת שהוא הולך ממש להצליח (אבל לא כמו הדיסק הראשון...) בדרך גם צרבתי עוד כמה דיסקים שרציתי הרבה הרבה זמן... crazy towm - דיסק ממש ממש טוב!!! שווה לשמוע! nickelback - דיסק נחמד. בדיוק כמו שציפיתי ממנו. avril lavigne - גם דיסק טוב puddle of mud - קצת התאכזבתי... אבל הכי טוב זה של לינקין פארק.. Linkin Park Rulezzz!!! אבל כמו תמיד חייב לקרות לי משהו מעצבן שיהרוס הכל - שוב איבדתי את הדיסק של דה קולינג!!!! אויש אני טיפשה...

kiticat

New member
איבדת?? שוב, איבדת?

אני פוחדת לשאול... איזה דיסק של קרייזי טאון? דארק הורס? אני מתה להניח ידיים עליו כבר... עוד שבועיים-שלושה ככה, מגיע משלוח מיוחד של 3 דיסקים שאי אפשר להשיג בארץ, של פי או די, ואחר כך נזמין את הדיסקים של קרייזי טאון ואולי אפילו את סיסטם אוף דאון... בכל אופן, בהחלט מבול של מוזיקה בימים אלו נופל גם עליי! רק עליי שהוא בעיקר מוזיקת פאנק (אני? פאנק? משהו פה לא נשמע נכון) באד רילג'יון, הדונס, והדיסק הרביעי של בוש שאני חוזרת וממליצה עליהם שוב ושוב. באמת טובים...

ArSiT

New member
איבדתי. שוב . ../images/Emo15.gif

וכן זה דארק הורס וזה דיסק ממש ממש טוב!!!!!!
הוא עוד לא הגיע לארץ נכון?

coka

New member
kiticat

איזה דיסק של סיסטם את רוצה לקנות? יש לי את toxicity ולדעתי הוא לא שווה בכלל... כל השירים נשמעים אותו הדבר וחוץ מ-chop suey וגם השיר toxicity נחמד, אבל לדעתי חוץ מזה בזבוז כסף.. רצוי להוריד קודם את השירים לפני שקונים

kiticat

New member
אני? להוריד?

זה לא סביר שיקרה... למה? כי זה חרא של דבר המחשב שלי...

coka

New member
כי לדעתי טוקסיטי לא טוב...

השירים לא משו בכלל, ולדעתי אם אין מצב להוריד תשמעי אותו בחנות לפני שאת קונה.. רק המלצה:) בהנחה שאת רוצה את טוקסיטי...

iRoNBaLLz

New member
רותם מזה?????????????????

את שומעת אבריל??????. את אמרת לי שהיא **** ( אני איש טוב מקפיד על שפה יפה ונקייה :) איך את מעיזה לשמוע את הפיקית סקייטרית מתלבשת כמו בן הזאת????? פודל אוף מיי s הם סתם חבורה של קוק*י*לים שלא יודעים לשיר קרייזי טאון הם טובים ודה קולניג.... יהיה טוב....... אין כמו לינקין פארק וזה מה שאת אומרת לי הרבה !!!!!!!!!!!!!!! כל השירים בדיסק מצוינים חוץ מהראשון שהוא אינטרו מסריח וסיזן שהוא סתם קטע מוזיקה...... אהההה רותם תסתכלי את הסמל המסחרי שלי 8===========)-------
רותם =
כי רותם יודעת הכללל

olly v

New member
עכשיו תורי

לאחר שכולם מתחו ביקורת חגיגית על כל דבר שנאמר(דיסקים זמרים ועוד...) הגיע תורי - אז ככה : את אוריל אני אישית לא יכולה לסבול , היצר המחריד הזה מפחיד אותי עם יללות ולא נותן לי לישון בלילות! קרייזי טאון אני אוהבת ושמעתי את דארקהורס - מעולה!! וזהו..... אהה...כן כמובן - לינקין פארק הכי טובים.

גם אני רוצה

אממממ גם אני שמעתי את מטאורה וזה דיסק פצצה
ואת האבריל אפשר לסבול ככה ... טוקסיסיטי אחרי ששומעים הרבה פעמים עוד אפשר לאהוב..את דה קולינג אני לא מסוגלת לשמוע לחלוטין לא..... מה עוד אמרתם שם....אה ברור לינקין שולטים!!!!!!!!!!!!
מי שמע פה את ריאנימיישין?|

olly v

New member
ניחוש פרוע...

אם הרוב פה שמעו את מטאורה אז כנראה ריאנימשיון כבר עבר... בכל מקרה שלושת האלבומים מ-ד-ה-י-מ-י-ם!

כן אני יודעת ...

שרוב האנשים שמעו פה את ריאנימיישן אבל רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו ואל תתנשאו זה לא כייף!

olly v

New member
או.קיי , אז....

אהבתי את הרמיקס של ביי מייסלף , נראה לי זה הרימקס שיצא הכי טוב... ומיי דסמבר שיר נחמד , רק שאני תמיד מבלבלת את זה עם חודשים אחרים...

ArSiT

New member
חחחחחחחחחחחחחח

אני אוהבת את הרמיקס של with you ... בלי שום קשר אני חולה על השיר הזה. גם אהבתי את הרמיקס של crawling ... זה מצמרר מגניב כזה... אמממ.. מיי דסמבר באמת שיר יפה! אהבתי... ולמה מתנשאים?

למעלה