אנשים
יזכור

אנשים ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifיזכור../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif ../images/Emo168.gif

אני חושב שאנחנו חייבים לפחות לשים נר, לזכר אותם שישה מיליון יהודים שנרצחו בדם קר בגלל אמונה - דעה - טיפשית ששמה האנטישמיות... יהי זכרם ברוך!

../images/Emo16.gifכן יזכור../images/Emo16.gif../images/Emo163.gif

אממ אתם מכירים את הערסים האלה.. באים לאיזה אחת עושים לה רוצה נר, שנמה? חחחחחחח טוב השעה קצת מאוחרת אני על כפית(*שיעול* מעניןלמה *שיעול* )

רותמיקה

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo29.gif

ורותם לדעתי הבדיחה הטיפשית הזאת הייתה מיותרת ולא מתאימה.

the king 25983

New member
יהי זיכרם ברוך../images/Emo70.gif../images/Emo16.gif

ויתרתי על האייקון המאומץ כי זה דבר רציני ולא צוחקים על זה... מסכים עם מה שחן ורותם אמרו...

רותמיקה

New member
רותם אני או רותם גוזי../images/Emo35.gif../images/Emo29.gif

והאייקון המאומץ זה הרגל, והוא נועד שתזהה אותי יותר טוב גם בלי לקרוא את הכינוי שלי, לכן לפי דעתי אפשר להשתמש בו גם בשרשור זה. שלא נדע עוד צער

i c y

New member
../images/Emo16.gifיהי זכרם ברוך.../images/Emo16.gif../images/Emo42.gif

tribe spirit

New member
יהי זכרמ ברוכ../images/Emo16.gif../images/Emo118.gif

הנה שיר שכתבה נערה בגטו טרזין,דגמר הילרובה... בגיל שש-עשרה אתה פוגש את הבדידות שאתה רואה רק בעיניימ עצומות ושואל את עצמכ למה תוכל לצפות כשידיכ כבולות,כשידיכ כבולות... בגיל שש-עשרה מחפש סיגליות אפילו מתחת לשלג שר על פרידה ונעצב על שאינכ יודע למה גיל מצחיק,שאי אפשר לעקופ כשידיכ כבולות,כשידיכ כבולות... בגיל שש-עשרה רוצה לחיות כמו וולקר ולמות כמו הוס,כמו להבות אש המלבות את האוקיאנוס לזעוק את האמת,וכמו ברק להיעלמ ברגע ולא להכנע.... אחד הדברימ היותר עצובימ ששמעתי בחיימ...

שנישחם

New member
../images/Emo16.gifאז אולי כדאי שתשמע את הקטע../images/Emo16.gif

"חיה וחנה" מצד שני - אם אתה לא לומד בשב"ץ או יוצא למסע לפולין עם סופי אין כ"כ סיכוי שתשמע אותו וחבל כי זה בהחלט אחד הקטעים היותר יפים ומרגשים ששמעתי.... אבל בגלל שהמחבר (שלצערי אני לא יודעת איך קוראים לו) שנפטר שנה שעברה הביא את הקטע לסופי כשהם יצאו מבורות ההריגה בליטא (אם אני לא טועה..) וביקש ממנה לא לפרסם את הקטע הזה... ובמקרה ראש המשלחת הצליח לשכנע אותה להביא לו את הקטע והכניס אותו חד פעמית לטקס יום השואה... אבל אני לא יכניסצ אצכם לכל מה שעבר עליי היום... וכמובן - לזכור ולא לשכוח!

סתם אור

New member
../images/Emo16.gif איך יש דם לאנשים ../images/Emo129.gif????

אני פשוט לא מבינה את זה.... איך אפשר לרצוח 6 מיליון יהודים רק בגלל שהם יהודים?? זה פשוט לא מתעקל לי... כל הסרטים האלה... כשאני רואה אותם אני מנסה לדמיין את עצמי במקומם.. ולנסות ולהבין איך הם הרגישו... אבל זה נראה כל כך לא מציאותי... איך אפשר להיות כל כך אכזריים??

the king 25983

New member
ב-ד-י-ו-ק../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif

ורותם(יקה), התכוונתי שאת צודקת... לא מתחתי עלייך ביקורת או משהו, אפילו לא חשבתי על זה, פשוט פתאום לא ראיתי שזה מתאים לי לשים את האייקון. לא עקרוני, לא חשבתי שמישהו ייתחס לזה...

Just Adi

New member
../images/Emo16.gifיהי זכרם ברוך

מצטערת שלר כתבתי קודם, ישר אחרי הטקס של בית ספר נסעתי עם התנועה ליד מרדכי, היה טקס קצר של התנועה ואז טקס ממלכתי ענקי עם שאול מופז.. הגעתי הביתה לפני חצי שעה...

למעלה