אנשים...

TCgirl

New member
אנשים... ../images/Emo19.gif

מה אתם עושים בל"ג בעומר?
- יאמי

crazy4tc

New member
שאלה קשה...

מצד אחד יכול להיות שאני אלך ל
עם
וכל זה הבעיה שאת רוב האנשים שיהיו שם אני לא מכירה...
ואם לא אני יכולה לצאת עם חברה לסתם מקום ולא לעשות
מה עדיף

לדעתי כדי לך ללכת עם מישו שאת מכירה

אני עושה מדורה רק עם 2 חברות(!) טוב, כולם התחילו לריב ונשארנו בסוף רק 3... דווקא לדעתי יהיה כיף, ונראה אולי יצטרפו אלינו ילדים... במדורה נעשה גילוי סודות....(לא לגלות)...
נעימה! אוהבת -

taltal girl

New member
נאמ. ../images/Emo25.gif

ני הולכת למדורה של השכבה בקיבוץ להב. יהיה שולט
נמנמ...

גל GS

New member
../images/Emo13.gifמה כבר אפשר לעשות?

אני יילך למדור ואני ימנגל אני שונאת את ל"ג בעומר!!!!!!!!1

ט ל i i ש

New member
../images/Emo12.gif

אני הוזמנתי ל-5 מדורות שונות....ואוו!!! אז החלטתי ללכת למדורה עם אנשים שהכי אהובים עליי...!!! אני אביא את הגיטרה שלי אנגן ואנגן ויאוכל אבל עכשיו אניאלך לישון!!!

crazy4tc

New member
אני הזמנתי רק ל-2 ../images/Emo117.gif

בסוף החלטתי ללכת למדורה איפה שיש אנשים שאני לא מכירה... אפילו שכבר הספקתי לעשות לעצמי כבר פאדיחות ענקיות עם אחד מהם...

crazy4tc

New member
זה לא כזה מעניין...

אם מישהו ירצה פירוט אז באס"ק...
דרך אגב- ההחלטה הסופית ללכת למדורה היתה החלטה מצוינת!!! היה ממש ממש ממש כיף!!!!! כולם שם היו נורא נחמדים!!!
רק חבל שהייתי צריכה ללכת נורא מוקדם...

ט ל i i ש

New member
../images/Emo12.gif

היה כיפ היה רע ... שונאת אותו!!!!!! אוהבת אותם!!!! ארררר שימות!!! עזבו... אולי פשוט תהרגו אותי...

crazy4tc

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

אל תהיי עצובה!!!!

aYaLoLy

New member
היה פצצהההההההה |אשטון|

ביום ראשון התחלנו לאסוף קרשים אבל לא מצאנו אז גנבנו לילד אחד את כל הקרשים שלו ואז הכנסנו את העגלה הראשונה למקלט בבית של חברה ואת העגלה השניה הוא כבר תפס אותנו אז היינו צריכים להחזיר אותה אבל הראשונה נשארה! הייתי עם חברות והיתה לנו מדורה די עלובה אבל היה ל כך כיףףףףף!!!! הייתי בכיכר המדינה אז היו מון מדורות אחרות, והיתה את הקבוצה של ילדי חב"ד, הדתיים אז הצטרפנו אליהם (חחחחחחחחחחחחחח), וקיבלנו חולצות כאלה והיה נורא מצחיק אבל היינו שם איזה 5 דקות.. וחזרנו למדורה שלנו.. ואז היו לידנו קבוצה של שבט בני עקיבא, שלא הסכימו לתת לנו קרשים, ואנחנו התחלנו לצרוחחחחח ולשיר שירים ואז קראנו לכל מי שרוצה שייצטרף אלינו וכל הבנות מהשבט ההוא הצטרפו אלינו (הם היו בכיתה ו'), בשלב מסויים, הלכנו לדשא ממול ואז ילדים מהכיתה המקבילה של אח של חברה שלי התחילו להשפריץ עלינו מים ובמקום לברוח, נרטבנו יותר (הייתי עם חולצה לבנה ) וקפאנומקורררר.. חזרנו הביתה בער ב1 וחצי, והיה כיףףףףף

למעלה