אנשים!!!!!!

אנשים!!!!!!../images/Emo206.gif

תשמעו.. הרעיון של הפורום מאד יפה ומאד חיובי אבל כל המטרה שלו היא להראות שהיהדות והתורה הם הרבה הרבה יותר מסתם מעשים. אינני מבין למה אנחנו צריכים לציין עובדות ולקבוע דברים. אנחנו באים( שני הצדדים) כדי לברר או כדי לענות לצד השני על שאלות תוך כדי שניתן סיבה קצת יותר נפשית לדברים. רבי עקיבא אמר בזמנו, בתקופת המשנה שאין נראה לו שיש אדם בדור הזה שראוי להוכיח אדם אחר ולהציג בפניו עובדה מסוג אלו שמופצות כאן. ואם אז היה הדבר בתקופה של אנשי רוח עצומים קל וחומר שאצלנו יהיה קשה פי כמה וכמה למצוא את אותו אדם שיוכל להוכיח. לכן אני מציע שלא ניקח סיכונים (אלא אם כן אתם משוכנעים שאתם הוא האדם הזה-סתם, שכחו מזה (; ) ואם יש לנו ספק קל שבקלים שאותו אדם שנפנה אליו יגיב בריחוק מסויים לשני הצדדים, אז בואו נקח את זה באיזי... מי שרוצה לברר, יכול לשאול נטו את מה שיושב לו על הלב, כמה פעמים שבא לו רק שלא יבוא בתלונות כי אם הוא רואה בדת פגיעה בו או באחררם זו לא הדת שאליה מכוונת התורה אז אציע לו לברר באמת למה מתכוונת התורה והאמינו לי שאותו אדם יקבל תשובות ברוח שאלותיו. אותו דבר גם לגבי הצד של העונים תשובות לא בהתרסה, כשאנחנו רוצים לברר משהו אף אחד לא אומר לנו כמה אנחנו רעים וכמה אנחנו טועים, הרי בשביל זה באנו לשאול כדי לברר משהו חדש. הייתי מציע למנהלי הפורום למנות אנשים שיטפלו בתגובות פוגעות על מנת שלא תשווה לפורום תדמית של ריחוק במקום קירוב.

למעלה