אנשים!!!!!

נטעלי4

New member
אנשים!!!!!../images/Emo23.gif

מה שלום כולם?!?!?! אני מתגעגעת שיאאאאאאא

שרית7

New member
כולנו בסדר גמור גם אנחנו מתגעגעים

וטוב מאוד שקפצת לביקור. שמחה שאהבת את הניתוח ל"סוף העונה". יש פה פינות קבועות... הלה מחברת חידות כל שבוע. מעין חידות הגיון עם רמזים לפיהם צריך לנחש באיזה שיר מדובר, עודד גם מחבר חידה קטע קטנטן משיר וצריך לנחש מה השיר.ואני מנתחת שיר אחר כל שבוע. אלירן אחראי על הסקר.

שרית7

New member
ממש לא משמעם פה זה בטוח

נכנסים אנשים חדשים יש את "רק אתמול" שהוא בחור בן גילי וכבר אורח קבע. שבוע שעבר נכנס בחור בשם "אין שם" חייל שיגיע כנראה לבקר ביציאות שלו מהצבא אחת לשבועיים. והחבר'ה הקבועים שאת רובם את מכירה. אני מוצאת פה תרפיה בעיקר במתח של השבועות האחרונים לקראת המעבר למקום עבודה חדש... אני לא הכי מתה על שינויים למרות שהם לטובה ובמקרה הזה ללא ספק קידום משמעותי. אבל סה"כ טוב לי במקום העבודה אבל הרבה יותר קשה ואיטי להתקדם בתוך המערכת ובעולם הביטוח הנדידה בין החברות מאוד נפוצה וידועה ואני לא המצאתי את זה. הבדיחה היא שאני הולכת למנורה להחליף בחורה ממנורה שמגיעה לפניקס... את קולטת את הטמטום? היא לא התקדמה מספיק שם אני לא מספיק פה ונהיה סחר חליפין. והשמיים הם הגבול... אין לזה סוף מי שמרגיש שהוא נתקע פשוט עובר עוד פעם וחוזר חלילה עד שהוא מגיע למנוחה ולנחלה (א יש דבר כזה - הכל בהתאם לשאיפות...)

שרית7

New member
אגב אם שמת לב בקרוב מתחיל חידון

על גלי שמי שיצליח לפתור את התשובות לכל השאלות או לפחות מי שיענה על הכי הרבה תשובות נכונות יגריל זוג כרטיסים לאחת ההופעות הקרובות של גלי. אני כמובן לא נכנסת להגרלה. אבל אלירן הצליח להפתיע אפילו אותי בשאלות חימום לקראת החידון, עם שאלה שאני מתביישת להודות שלא ידעתי את התשובה... והיא מה שם הדואט של גלי עם זהבה בן (ואפילו לא ידעתי שקיים דבר כזה...) הוא נתן תשובה ואני גם לא זוכרת את השם...

נטעלי4

New member
את צודקת בהחלט שריתוש

וכמה שיש קושי במעבר אני בטוחה שתמצאי את עצמך מהר מאוד במנורה! ותתאקלמי ותמצאי את עצמך ויהיה לך טוב!!!! אמן אמן ואמן!

נטעלי4

New member
ואין ספק ששינויים גם אם הם דרסטיים

הם חיוניים מאוד בחיים והם קורים כל הזמן ולכל אחד

שרית7

New member
תודה מותק. את צודקת בגלל זה עשיתי

את הצעד... אני מקווה להתאקלם מהר להכנס לעניינים ולשליטה זה מה שתמיד מלחיץ אותי חוסר השליטה במצב... אני מחכה לרגע שבו אני אתחיל לשחות ואני ארגיש שהכל בשליטה ואז אני ארגיש טוב. כי זה מה שנותן את הביטחון בסופו של דבר. אני מעודדת את עצמי בזה שבאמת יש לי ניסיון רב בתחום שבו אני הולכת לעסוק וזה אמור לעזור לי.

hilali1

New member
אהמ אהמ שרית

יש לכתוב הילה. עם יוד... לתשומת לבך. תודה

נטעלייייייייי

אני מקווה שיש לזה הצדקה לזה שאת לא פה, ושאת מקבלת ציונים טובים, מצויינים
אנחנו פה, תמיד שמחים לשמוע ממך
מקווה שבקרוב ניפגש

למעלה