אנשים!!!

Yuvalenko

New member
אנשים!!! ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בוודאי כולם שמו לב לכתבה בעיתון ידיעות אחרונות. לאלה מביניכם שלא ראו, כתוב בפירוש - אנ"ה חוזרת ב7 בנובמבר, יום ראשון. צילומים - עדיין אין לי מושג.

Kido2222

New member
יאיי!!! :)

אני כנראה נוסע לארה"ב... אבל אני אספיק לחזור עד שארץ נהדרת חוזרת! :)

../images/Emo13.gif !!!

בחיי שהייתי משלמת כל סכום שיש בשביל לראות את קיציס עכשיו , ולא בעוד חודש. הוא כ--ז--ה מושלם בתמונות בכתבה
... בכל אופן בנוגע לצילומים, כבר ניסיתי כמה פעמים להתקשר להפקה ול"מימד" ולא תפסתי אותם... אני אמשיך לנסות אבל אם בכל זאת מישהו מעוניין לנסות גם: טל' הפקה- 03-7676391 [סיכוי סביר שהטלפון התחלף] "מימד"- 03-6729059 03-6729061

greeneye

New member
אעעעעעעע

שיט. אני אחפש איזו חברה שתוכל לגזור את זה מהעיתון שלה מתישהו. (בדר"כ מעריב מפוצץ כתבות עליהם, כשיש להם תוכנית.
מאד לא קשור- עשיתי ציור לחורף בתוכנת הפוטושופ הדנדשה שלי!

~*~gaL

New member
אוי, ראיתי שרשום על זה,

וחיפשתי את זה בכל מקום ולא מצאתי את הכתבה עצמה... אני אנסה לדבר עם המתאם קהל אחרי החג... למרות שלא נעים לי... אחרי הכל... עבר מלא זמן. :) ומי יודע, אולי הוא התחלף בכלל.. העיקר שהתוכנית חוזרת!

greeneye

New member
חימם את ליבי.

אח...איזה כיף היה לקרוא את זה עכשיו.... במיוחד הצחיק אותי: -דב אומר על אקזיט: "לא ראיתי. נדמה לי שאני לא בגיל." (
די, זה חמוד כזה...) -איל אומר על טל שמתחיל לדבר על מוזיקה: "אל תתחיל איתו. הוא יאכל לך את הראש ותתעייף ממנו". (
. חשה התגעגעות עזה לצפר"ש). -פרידמן נשאל על תוכנית ההתנתקות: "את התוכנית הזאת לא ראיתי, אבל שמעתי שבכל פעם ששרון מדבר על זה מתחילות שאגות כאלה בקהל: 'אהה, אהה'. לא ברור אם זה בוז או משהו אחר שיוצא מהגרון. זו תוכנית טובה לדעתי. אני בעד. אני עם שרון, תמיד עם שרון". (הוא כזה מותק)

למעלה