אנשים
!!!!!!

אנשים ../images/Emo53.gif!!!!!!

אני לא עומדת בזה יותר!! אני כזה קרובה להתמוטטות עצבים טוטלית (תדמיינו את האצבעות שלי)..... בשבוע האחרון אני הייתי בלחץ לא נורמלי! והיום בכלל... אני לא מתפקדת מרוב לחץ ופחד! והכל בגלל הלשכה שיש לי מחר! צו ראשון! אמל´ההההההה

liran b

New member
חולמת יקרה.............

תראי שמעי והקשיבי. :) צו ראשון אכן מפחיד.. ומרגש........ אבל לא לדאוג.. את בערך כמו כל ילדה בגיל הזה או כל ילד.. שמגיע מפוחד ללשכה... זה יעבור לך בסבבה! תביאי משהו לקרוא!! כי זה תורים ארווווכים!!!!!!!!!!!!! שלא נדדע מצרות!! עברתי את זה 7 !!!!!!!!!!!!! פעמים!!!!!!!!!

לא בדיוק כמו כולם...

אני יודעת שהרבה הולכים להתנפל עליי בגלל מה שאני יגיד.... אבל I Come In Peace אממממ... הסיבה שכלכך פחדתי היא שבאתי ללשכה במטרה לקבל פטור. כי יש לי כל מיני בעיות רפואיות וכי אני מתה מפחד מהצבא וחוצמזה שאני נורא רוצה לעשות שירות לאומי! (יש שם תפקידים מעניינים נורא).אז פחדתי שלא יסכימו לתת לי אותו... והייתי ממש במצב רע! אבל עברתי את זה, בערך... אני צריכה עוד חדשיים ללכת לאיזה ועדה רפואית שתתן לי פטור... וזה ממש גרוע בשבילי לחכות חדשיים (סיבות רפואיות) אבל, זה יותר טוב מכלום. בכל אופן... טוב שזה נגמר! אל תתנפלו עליי, בבקשה! אני מודעת לזה שחלקכם נגד לא לשרת אבל אני ישרת בדרך אחרת... אני נורא רוצה לשרת בשירות לאומי...

liran b

New member
קבלי את התשובה שלי........

בעיות רפואים... נשמע מוכר :)..... סתם.. לי אמרו שאותי לא יגייסו לצבא בגלל ליקוי שמיעה שיש לי....... אבל הפלא ופלא אני מתגייס ב 18 לאוגוסט השנה... אלה עם כן אני יעשה קד"צ.... ויש לי פרופיל נמוך...... ויש לי עוד שאלה ... למה את פוחדת מהצבא ואם בא לך להגיד מה הבעיות הרפואיות שלך (אפשרי גם במייל..אם זה אישי ואת לא רוצה להגיד פה..)

charmingirl

New member
רגע.. .

אני מודעת לעובדה שיהיה לי פרופיל מאוד נמוך עקב הבעית שמיעה שלי באוזן אחת (למרות שהשניה טפו טפו טפו טפו חמסה חמסה חמסה, מתפקדת יפה מאוד) אבל.. יש סיכוי שבגלל זה לא יקבלו אותי לצבא?!?!

liran b

New member
מממ אני רואה שיש פה אחת

שהיא בערך כמוני.. קבלי את ההגדרות שלי : עם את חירשת לגמרי באוזן אחת אז זה יהיה 45 כמו שלי..... אם לא זה יהיה 64... אותי חשבו ליפטור מצבא כי הוציאו לי את כל האוזן ואין לי שיווי משקל.. ועוד כמה בעיות... אבל זה לא עזר להם..אני הולך למודיעין! :)

למעלה