אנשים
אז מה עם מקום ליום ה'

yuval k

New member
אנשים../images/Emo70.gif אז מה עם מקום ליום ה'../images/Emo35.gif

אני ניסיתי, ולא הייתה היענות.

וממש אין לי כח לחשוב בעצמי. החיים שלי בזבל מידי.

webi

New member
בזבל???? מה קרה? ../images/Emo10.gif

מה דעתכם על להפגש באיזה פאב תל אביבי בערב??? יכול להיות מאוד נחמד מכיוון שזה יהיה שונה

Admini

New member
-------->

אין קשר לקטין או לא, זה מקום מגעיל ולא ראוי לשהית כלב... זכותך לחשוב אחרת, אבל זו דעתי.

חוצפאי

New member
אוף, החתימה שלך מעצבנת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo3.gif

genotip

New member
בגלל זה או בגלל

שבדר"כ אין בהם שום דבר מעניין?
(צוחק. להירגע.)

בגלל

שלא מוצא חן בעיני שכריחים אותי לקרוא חתימה כאיחלו היא חלק מההודעה, אז אני מעדיפה לא לקרוא בכלל...

Admini

New member
תאשימו את תפוז

שלא נותנים לעדכן חתימות משום מה.....

חוצפאי

New member
אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף../images/Emo70.gif

זה התחיל מה-------> המעצבן הזה שלך, שבמקום לכתוב את הטקסט בנושא או רושם שם חץ מעצבן ורושם שתי שורות בתוכן, מה שבהחלט יכולת לעשות בכותרת ולחסוך לי טירחה של כניסה להודעות שלך. וזה המשיך עם הפוליטיקה המעצבנת שלך, שאני באמת לא רוצה להכנס לזה, שאתה דוחף להודעות ולא משאיר לי ברירה. מעצבן. לא קורא אותך יותר.

Admini

New member
-------->

אני שם חץ בד"כ רק כאשר אני רואה שאין מקום בכותרת ההודעה כדי לכתוב את התשובה.... גם משפטים של 2 שורות כמו שאתה טוען לא נכנסים בכותרת ההודעה... לגבי פולארד, אני עדיין לא מבין על מה העצבים... משה.

חוצפאי

New member
אבל לפחות תתחיל את התוכן שלך בנושא!

ואם ההודעה שלך עוסקת בנושא שאני לא מעוניין לקרוא? אז אני צריך ללחוץ עליה בשביל לגלות את זה?! אבל לא רציתי לקרוא מהתחלה!!! אופיתך. אתה מפוטר

למעלה