אנשים
עזרה דחוף דחוף דחוף

AmiTutiT14

New member
אנשים../images/Emo70.gif עזרה דחוף דחוף דחוף../images/Emo70.gif

היי.. שמעו, לא קשור לנושא הפורום... אבל מישום מה החלטתי לכתוב אתה שאלה דווקא פה... כי אולי בעצם השאלה כן קשורה לפורום.. טוב לא יודעת ולא משנה
אני רוצה לעשות חור באוזן, אבל לא איפה שכולם עושים (בתנוכים אני מתכוונת, שהם יש לי 4 באוזן אחת ו3 באוזן שניה), אלא למעלה...איפה שיש מן כמו עצם גמישה כזאת... עכשיו, אני מתה מפחד.. כי זה עצם... וזה בטח ממש כואב
אבל אני רוצה לעשות
אז... מי שכבר עשה.. שיתאר לי בערך את עוצמת הכאב (בהשוואה למשהו אחר אפילו) ואם הוא הוריד את העגיל וסתם את החור כי היתה לו דלקת באוזן... וכמה זמן בערך נמשך הכאב... אה ואגב, איך קוראים לפירסינג הזה שעושים באוזן, שאלו שני חורים ומחבר אותם עגיל אחר ארוך? (זה למעלה באוזן). תודה, ולחוף למחר לפני השעה 11 בבוקר!! תשתדלו.. לאב יו

אממ..

אם אני חושבת שזה מה שאת מתכוונת.. אז היה לי פעם.. זה לא ממש כואב,אבל אי אפשר לישון על האוזן כמה ימים כי זה מציק. וזה עושה אינפקציה. אז..תשקלי זאת. רק תיזהרי,כי זה יכול לגרום לחצי פרצוף להשתתק אם לא עושים לך טוב.

AmiTutiT14

New member
מה זתומרת משותק../images/Emo35.gif../images/Emo5.gif

כמו סופרמן הישן
ההוא איך קוראים לו... כריסטופר ריב

SuGar and SpicE

New member
../images/Emo99.gif

המוט הזה שעובר בין שני החלקים של האוזן ממש יפה... :) בכל אופן, הייתי ממליצה לפנות גם לפורום "פירסינג וקעקועים", הם הרבה יותר מבינים מאיתנו...

im to hot

New member
אני יש לי כבר 6 שנים

מגיל 11 לפי מה שאני זוכרת בשבוע הראשון לא ישנתי על האוזן אבל זה לא הכי כואב (ממה שאני זוכרת)

AmiTutiT14

New member
עשיתי!../images/Emo9.gif

אבל... זה לא ממש כאב... אז עכשיו אני צריכה למצוא מקום אחר בגוף, חוקי, כי ההורים שלי לא מרשים לי פירסינגים מוזרים מידי... אני פשוט חייבת שיכאב לי כדי לדעת שעשיתי משהו
אני מוזרה קצת תחיו עם זה...

SuPeRsNoBa

New member
דבר ראשון קוראים לזה הליקס helix

דבר שני זה כאב לי חצי שנה... נ.ב. יש לי, מכיתה ח'

inbar w

New member
אני עשיתי

חח היי...לי יש עגיל אחד באוזן שמאל ושתיים נוספים בימין ובאמצע שנת הלימודים של כיתה ח' רציתי לעשות למעלה באוזן אז זה המקום שאת מיתכוונת ואם כן אז זה כמו שעושים עגיל רגיל זה לא כואב ישר רק אחרי כמה דקות אבל זה כאב ניסבל ואם מטפלים טוב באיזור תוך 8 ימים זה כבר םחות כואב ...אבל באמת שזה ממש ממש ממש לא נורא קטן עלייך חח.... נ.ב הכאב שאחרי כמה דקות הוא לא כזה כואב קצת כואב חיחחחי ...אבל לי אמרו שזה מסוכן כי זה אזור שמושפע ממערכת העצבים זא תעשי המ שאת רוצה בהצלחה!

למעלה