אנשים

Ze Colmeia

New member
אנשים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני מנהל (שותף) של האתר capoeira.iao.co.il למי שלא מכיר... אם אתם רוצים שאני יוסיף תמונות או סירטונים שלכם או שיש לכם אתר קפואירה טוב או שאתם מכירים אחד טוב (ולא מהמוכרים שכבר יש שם). צרו איתי קשר באיסיקיו: 161533332 או במסרים. אם יש לכם תגובות על האתר פידבקים מה לא תרגישו יותר מחופשיים לכתוב

Ze Colmeia

New member
תודה../images/Emo70.gif

רק שיהיה ברור אני לא מנהל חדש, אני מנהל מיום פתיחתו אך דיי עזבתי את ההנהלה ועכשיו שראיתי כמה הוא גדל וכמה רואים אותו אני חוזר ובגדול
ושוב אם אתם רוצים תמונות או סירטוים שלכם שם רק תגידו לי

thorondor

New member
אתר נחמד.

דיי מצומצם, אבל נחמד. כמובן שאני מוחה על הטענה הבאה: "הבנגלה הוא יחסית חדש. ולא עתיק כמו האנגולה והמקוללה. ולא בכל הקבוצות הוא משוחק כמו קבוצות ששומרות אל המנהגים שלהם ועל המסורות של הקפואירה (Capoeira Angola,ABADA Capoeira)." אולי העוינות כלפי הקורדאו היא מעטה, אבל היא קיימת.

jennie 00

New member
וווווואי פליז פליז בואו לא נכנס ל..

לוויכוחים מיותרים..

Ze Colmeia

New member
קודם כל...

מאמר זה לא נכתב על ידי ואני חושב שאף על ידי תלמידת קורדאו. ואין בזה עויונות כלפי קורדאו אתה יודע כמה עוד קבוצות יש בעולם
פשוט אומרים שם שאבאדה וקפואירה אנגולה משמרות הכי טוב את הבנגלה והאנגולה...ושוב אני לא פותח שום ויכוח זה לא נאמר על ידי

jennie 00

New member
איך אני שונאת את ה"ויכוחים" האלה../images/Emo4.gif

הקיצר יוגיג יש מצב שתועל לשנות את הכתבה

Ze Colmeia

New member
אממממ....

רק אם תגיד לי באיזה מאמר כי אתמול רציתי לשנות את זה אך לא מצאתי איפה זה כתוב.

jennie 00

New member
יוגי מאמי

ענית לי "כמובן" כי אם כן אז אני בת (ואתה יודע לא?)

Ze Colmeia

New member
אמממ...

מה
מה הקשר בין זה שאת בת לזה שעניתי כמובן
אמרתי כמובן, התכוונתי שאת יכולה לתת לי תיקון לכתבה ואני יתקן אותה...

Ze Colmeia

New member
חיחיחי ג'יני...

ימסטולה ההודעה השניה לא הייתה תגובה לך אלא להודעה של ההוא שאני לא מצליח כרגע להזכר בשם שלו...

jennie 00

New member
סוריייי אני פשוט טיפה מעופפת

חחחחחחח עזוב אני גמורה לגמרה

thorondor

New member
זה במאמר על סוגי הקפואירה.

דרך אגב, הכינוי הוא ת'ורונדור, אבל אתם מוזמנים לקרוא לי "לי" (השם שלי).

Ze Colmeia

New member
לי...

תקשיב ראיתי על מה דיברתה, ואני לא יכול לשנות את זה כי זה לא משהו שנכתב על ידי אחת ממנהלי האתר או סתם גולש מהאתר, אלא איזה אדם שאני לא מכיר. מאמר זה תורגל על ידי המנהל הראשי של האתר, אני לא יכול לשנות את זה כמו שלא הייתי משנה מאמר שאתה הייתה כותב. אם אני הייתי כותב את זה, אז בהחלט הייתי משנה, אך זה לא בידי...

Ze Colmeia

New member
אני מזכיר...

כל מי שיש לו תמונות ישפות שלו ורוצה לפרסם, שיש לח לי הודעה לאיסיקיו: 161533332 או במסרים ואני יעלה את התמונה שלו לאתר. אם יש לכם הצעות וזה רק תגידו

למעלה