אנשים

Baby Nicky

New member
אנשים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שאלות... מתי ריס יחזור ומתי הוא יעשה מהפך?! האם ריס לצ'רטי יהיו ביחד? ומיגל וקיי יהיו ביחד? האם צ'רטי תהפוך לרעה כמה זמן? איך ומתי לג'וליאן ולטאביתה יהיה ת-י-נ-ו-ק-
סורי על ההרבה שאלות אני ילדה סקרנית....

LauraLF

New member
תשובות..../images/Emo58.gif

מתי ריס יחזור ומתי הוא יעשה מהפך?! עוד שלוש שנים בערך ומזתומרת יחזור הוא לא ממש נעלם. האם ריס לצ'רטי יהיו ביחד? בפרקי שבוע שעבר בארה"ב הם עשו דברים. ומיגל וקיי יהיו ביחד? לא. אבל יש להם ילדה משותפת. האם צ'רטי תהפוך לרעה כמה זמן? צ'ריטי תהיה ON & Off רעה וטובה. ג'וליאן וטאבי יבלו לילה יחד ותוולד להם ילדה בשם אנדורה. כמובן שזה יקרה בערך עוד שלוש שנים. יום טוב

Baby Nicky

New member
תודה.. אבל איכססססססססססססססססססססס

ג'וליאן וטאביתה
איך הם יגיעו למצב כזה

backstreet girl

New member
לכי תשאלי את החרמן הזה....

טאביתה זה עוד בסדר אבל הוא הולך לעשות ילד מתרזיטה......

I n n u e n d o

New member
../images/Emo58.gifמעלי.

אנשים.לסמן זה לא עבודה קשה...... אה ואגב תרזה דווקא יותר נורמלית מטאבית'ה..

הצילצול

New member
../images/Emo6.gif

טאביתה?!?! היא עוד מסוגלת להביא ילדים??? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא יכול להיות!! ואני כבר מתה שאייבי תפריד בין תרזה לאיתן... ואני מתה שקיי תהיה עם ריס ומיגל עם צ'ריטי שתביס כבר את טאביתה ואת טימי "החתיך" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

darklighter

New member
אני בערך יודעת....../images/Emo58.gif

קיי תיכנס במירמה להריון ממיגל אחרי שתהפוך את עצמה לצ'ריטי ואז למיגל לא יהיה ברירה והוא יתחתן איתה.... למרות שעדיין הוא אוהב את צ'ריטי... צ'ריטי מהייאוש שכבה עם ריס ומיגל תפס אותם והיה הרוס-1-0 לקיי... אבל בסבון כמו בסבון שום דבר לא סופי.......

LauraLF

New member
../images/Emo58.gif

לא מדוייק , קיי אומנם תכנס להריון ותודיע על כך בחתונה של מיגל וצ'ירטי אבל מיגל לא מתחתן עם קיי. צ'ריטיהחליטה לשכב עם ריס לאחר שהיא החליטה להיות שוב EVIL ... וצ'ריטי הקריבה את עצמה ואת אהבתה למיגל כמה פעמים כדי שהתינוקת של מיגל וקי תחיה. בתמונה - מיגל ומריה אייבי בנט התינוקת

למעלה