אנשים

N o l o g o

New member
אנשים../images/Emo70.gif

מה שלומכם
אנחנו כבר באמצע השבוע.. הדיסק כבר יצא, מישהו רכש אותו
שמע אותו
הביעו את הדעה שלכם עליו..=)

N o l o g o

New member
החוליה החלשה.

[כיף לעשות דברים בפורום הזה. בלאט.] אממ אז העיר הגדולה ירד ונשארו יקירתי ליד עצמך אהבה חדשה מה לדעתכם ינצח

N o l o g o

New member
חח סופסופ הוא יורד../images/Emo70.gif

גמני מורידה אותו..=) ולא כי אני מתה על ליד עצמך, פשוט אני לא סובלת יותר את השיר הזה.

RachelMN

New member
../images/Emo4.gif

אי אפשר להוריד מכאן כלום. אני יודעת שזה מעצבן וגם אני שונאת שכותבים את זה, אבל אי אפשר. יש כמה שירים שאני לא מבינה איך ירדו.

RachelMN

New member
כן כן ../images/Emo13.gif

אני מכורה בכל רמ"ח איברי ל"אל תעזבי את תל-אביב". איזה שיר, איזה עיבוד, איזו הפקה, איזה קול מדהים יש לו שם. כשאני אצליח להשתחרר ממנו (זו הייתה אהבה משמיעה ראשונה) אני אשוב להאזין לעומק לשאר הדיסק.

N o l o g o

New member
../images/Emo6.gif

חח בכל רמ"ח איברייך
וד"א כיף לראות אותך פה שוב, תישארי.=)

RachelMN

New member
חחח באמת

לא הצלחתי להפסיק להקשיב לו במשך שבוע. אני מכירה כל פסיק בשיר, כל צליל שהוסף בהפקה, עד הרעשים הכי קטנים. שיר ענק וכל הגרסה ענקית. ותודה

RachelMN

New member
ביקורת קצרה שלי

יותר רשמים בקצרה על הדיסק הראשון (לשני הקשבתי רק פעם אחת בינתיים). האלקטרוניקה הכבדה והשימוש בווקודר בהתחלה מוגזמים לי וכבדים לי. אבל עם כמה שאני לא הכי מתחברת לאלקטרוניקה הכבדה, ממש אהבתי את "שובי שובי". פשוט מוצלח ומקפיץ, עושה מצב רוח טוב. גרסה מעולה והרבה יותר מעניינת מהמקור. אהבתי את "אתמול", הדואט עם מיכל אמדורסקי. להפתעתי... כי אני ממש לא מחבבת את מיכל. הרצועה הזו ממש חזקה ואהבתי. מובן שאהבתי את "אל תעזבי את תל אביב", כמו שכבר ציינתי. הגרסה ל"שוכב על הגב" מוצלחת מאוד, ושמחתי לגלות גם את "אל תלכי עכשיו" שלא הכרתי קודם. עוד שיר מצוין עם ביצוע מצוין. את "איציק" לא כל כך אהבתי. לטעמי הוא לא היה צריך להיות הסינגל השני, יש מוצלחים בהרבה ממנו. מהאלבום זכיתי להכיר כמה שירים מדהימים שלא הכרתי, וזו כבר נקודה מעולה. אהבתי את הדגש על כלי הנשיפה באלבום. ממש מצא חן בעיני, במיוחד ב"אתמול" שם זה בולט מאוד. לדעתי "אל תעזבי את תל אביב" או "אתמול" צריכים להיות הסינגל הבא. הם כבשו אותי לגמרי. בשורה התחתונה אחלה אלבום. גרסאות מקוריות, חדשות, שונות. אהבתי אותו.

למעלה