אנשים...

אנשים... ../images/Emo85.gif

כבר יומיים עם הכדורים החדשים, בסה"כ 1/2 כדור ליום ואיזה תופעות לוואי.... פפפ.... רב הזמן אני בסביבות האדישות הכללית עייפה ועירנית בו זמנית, עייפה מכדי לזוז, מכדי להתרכז במשהו ועירנית מכדי להירדם, בלילה מאבק רציני, מתפלשת במיטה, מידי פעם קופצת לי בעיטה לא רצונית. והכי גרוע, למבחן ביום ראשון לא אגש, אני לא מצליחה ללמוד, לא קולטת שום דבר, אני ממש מקווה שהם מתאימים, אני יותר שהנפש רגועה יותר, סובלת פחות, אבל הרעיון הוא להתקדם עם הטיפול לא להיות במצב טמטמת. מקווה שתופעות הלוואי יעברו מהר, חייבת לגשת למבחנים הבאים. אופליה הקטנה רצתה תמיד לנוח היא לא הבינה מה זאת אהבה הכדורים שלה עשו לה מצב רוח ומין צורה כזאתי עצובה. עצובה.

עצוב73

New member
מישמוש

זה ממש בסדר ההרגשות האלו, וזה יעבור בקרוב....עוד כמה ימים התפועות יחלו לשכוך ואז ....השמיים הם הגבול........ חלק ממה שאת מרגישה נובע מרגישות יתר שקיימת אצלך תמיד (ובגלל זה החרדות) ובאה תמיד לידי ביטוי כשמנסים דברים חדשים ותרופות חדשות ..... וזכרי:

כמה עצוב ../images/Emo10.gif

שהתרופות משפיעות עלייך ככה. מצב של טמטמת...כתומישמש שהיא הכל מלבד אטומה ואדישה... תודה שאת משתפת אותנו כמו בריאלטי TV על השפעות הכדורים עלייך. אני מוצאת שזה מאלף! אבל יותר חשוב מזה- אני מקווה שתמצאי את דרכך ותבחרי את מה שנכון עבורך כתומי.

למעלה