אנשים!

אנשים!../images/Emo88.gif

מה קרה לפורום הזה?! מדי פעם היה נדחף מישהו עם שאלות לא קשורות והערות מעליבות, אבל ניתן היה להמשיך הלאה. ועכשיו עם כל השטויות סביב מפגש הפורום פשוט אין כאן נושאים רציניים! הפורום הזה מיועד לדיונים על נושא מסויים- למה אתם לא מקבלים את זה? אני מנסה להיות נחמדה ולשתף פעולה עם שאלות שלאו דווקא קשורות לפורום- מתוך ידידותיות ובתקווה שזו תופעה חד פעמית! אבל הפלא ופלא- זו לא! אנא, בבקשה, זכרו את מטרת הפורום- לשוחח על פאגאניזם וכל מה שמסביב. לאלה המנסים להשתלב בפורום- אני שמחה על כך, אך נסו לשמור את שאלותיכם לנושאים ענייניים, ואני בטוחה שאם יש לכם שאלות פרטיות על חברי הפורום תמצאו להן תשובות בשירשורים קודמים, בכרטיסים האישיים או במערכת המסרים של תפוז. בתור חברת פורום ראיתי לנכון להעלות את הנושא הזה אשר לי, אישית, מפריע. בברכת האל והאלה
ליה

ultralove

New member
צודקת!! מה כן? איזה באסה..

אז שאלה עבורך.. פאגאניזם איך אני מתחיל להיות פאגאני??

ראשית כל...

אתה מוזמן להכנס למאמרי הפורום המסודרים מאד יפה, ידידותיים למשתמש, ועשירים במידע. כמו כן יש לך את הקישורים לאתרים פאגאניים שונים המסבירים לך... הממ... פחות או יותר כל מה שתרצה לדעת.
ליה

ultralove

New member
הייתי מעוניין במידע אודות התרבות..

הפגאנית... אך לצערי. אני מרוחק ממחשב. אשמח אם תוכלו לעזור בפורום

לצערי...

התרבות הפאגאנית היא לא משהו שניתן ללמוד על רגל אחת, ולכן אני חוששת שתאלץ למצוא מחשב, או לחליפין- חנות ספרים טובה.

Justin Angel

New member
את בן אדם טוב...

את מצפה ליותר מדי מבני-אדם... תמיד תשאירי מספיק מרחב לבני-אדם לאכזב אותם בגלל טיפשות ובגידה, ותמיד תשאירי הרבה מקום לאלפים לאכזב אותך בגלל יהירות.

ultralove

New member
זה שהיא בת אדם טוב.. לא אומר שהיא

צריכה לההרס.. אוהב את כולכם. אולטרה. נב: איך בונים מזבח??

למעלה