אנשים,

אנשים,../images/Emo9.gif

מי בא לרוק"צ?? חחח איזה הודעה חסרת תוכן.. אז כדי למלא אותה,אני רק אציין גם שיש כתבה בראש 1 ובמעריב לנוער על האו.סי השבוע. עכשיו יש טיפת תוכן..לא?!

gloom

New member
שנה שעברה הייה בסט../images/Emo66.gif

אני מרושש.. אז אני לא הולך...

חחחח תנקס בייב ../images/Emo13.gif

הקפצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצה

Tinty

New member
אני מת לנסוע לרוק"צ ../images/Emo9.gif

אבל ידידה שלי הבטיחה כרטיס וטרמפ, ועכשיו אין כלום...
יש כרטיסים בכלל? אני מבטיח לכם שיהיה ממש מפוצץ שם השנה.

Tinty

New member
טוב, כנראה שהידידות מקיימות הבטחות

הידידה שהבטיחה ועוד חברה שלה/ידידה שלי (הצרפתית הראשונה
) ישבה היום 6 שעות על הראש של היחצ"נית, מ14:20 עד 20:20 כדי לנסות להשיג כרטיס עבורי (אין מה להגיד... מטורפות עלי). ב20:20 הבנתי שכנראה כבר אין כרטיס (לא כרטיסים. כרטיס), וכשאני אדע אם יש כרטיס, כבר יהיה מאוחר מדי ואני לא אספיק להתארגן להסעה ב21:00. ב20:50 הן מתקשרות אלי מהאוטובוס ומספרות לי שהיחצ"נית הגיעה עם הכרטיס - אבל כבר לא הספקתי להתארגן. מאוחר מדי
. טוב, לפחות בפעם הבאה אני יודע שיש לי עם מי ללכת (ממודיעין. יש ברוק"צ עוד המון אורחים קבועים, חברים מערים כמו ראשון ורחובות), ושאני אוכל להתארגן על זה מראש. ניחא, לפחות יש לי חצי הקלטה של "עוקף מלמעלה" מהפלאפון של הידידה השניה באיכות פלאפון מ4:10 לפנות בוקר
ובנושא קצת דומה: מישהו יודע אם מוקי יופיע ברעננה הערב, או שמא הוא הופיע שם כבר אתמול בערב?

אני הייתי ברוק"צ

נהניתי, אבל היו מעט מדי אמנים, והיו הרבה פחות משנה שעברה ובכל זאת כל אחד נתן הופעה ממש קצרה. וגם ממש רציתי את עברי, חמי וירמי. בכלמקרה, מעצבן אותי ברוק"צ שאני לא יודעת את סדר האמנים. כי אמרו לי שיש מוניקה סקס אז קראתי לחברים שלי שיבואו איתי למוניקה סקס כי אחרי זה יש היהודים ואני כבר לא אצא, ואז פתאום חברה שלי באה ואומרת לי "היהודים עולים עכשיו!!" ואני כזה "מה?!" דפקתי ריצה בין כל האנשים והגעתי לשורה רביעית בערך :/ ובקושי ראיתי את טיטי אבל היא הייתה מושלמת עם השמלה של דגל ישראל יווו
. וגם היה מעפן איפה ששמו את הבמה השנה.. בד"כ שמו אותה למטה ואז אפשר לשבת על הגבעה ולראות את הבמה אבל הפעם אי אפשר היה. בכלמקרה, היה כיף :).

Aviad1987

New member
הבמה השנה הייתה גרועה משהו משהו

דפוק מה שהם עשו. וגם הקהל היה עלוב. היהודים נתנו את ההופעה הכי טובה ובאמת עברי חמי וירמי היו מאוד חסרים.

מפתיע, אבל אנחנו מסכימים על משהו.

זה היה ממש דפוק איפה שעשו את הבמה :/ אני לא מבינה למה עשו את זה ככה.

Aviad1987

New member
הסיבה היחידה - כסף

יותר מקום זה יותר אנשים ויותר אנשים זה יותר כסף. נקווה ששנה הבאה ילמדו מהעניין ויחזירו את זה למקום הישן והטוב.

אעהעהעה היה כ"כ כייייף

לא יודעת מה איתכם,זו הייתה הפעם הראשונה שלי ברוק"צ...והיה ממש כיף!! נכווווון..שמוניקה עשו הופעה קצרה פחד,ונכווווון,שהיו מעט מדי אמנים באמת טובים... אבל פאקינג היה כיף! ברי היה מלך!!!!!פשוט מלך!!!! מוניקה ,למרות ההופעה הקצרה,נתנו את השירים החרושים שלהם והקפיצו אותי רצח!למרות שהרגליים שלי בשלב ההוא כבו רשמית מתו. הדג נחש היו מעולים,גם מוקי נתן הופעה טובה חוץ מהיציאות של "משו משו שבק מיוזיק,בנות מזיזות את הטוסיק"
היהודים היו גם מעולים,רק חבל שהם חושבים שיש להם את הזכות לעשות קטע מ"סטרוואי טו הבן" של לד זפלין.חוצפנים.
קשה לי להגיד את זה..אבל...הנה זה בא... שייגעצ היו טובים. לאלאלאלאלאללאלאלא!!!!!!
אבל הם הקפיצו וזה היה נחמד..במיוחד אחרי חרדל ואינפקציה.
למרות שסטנגה היו חמודים!
טוב שלא נמחצתי בפוגואים של שייגעצ..מה קרה?! סכ"ה שייגעצ! אביב היה מסריח משו.כאילו פאק את יכול להיות יותר מעפן מזה?! "השיר שלנו","שנינו שווים"..?? אפילו לא נשארתי כל ההופעה שלו כי הוא היה מסריח! ירמי וחמי היו כ"כ חסרים!
גם עברי.. אבל בכל זאת,היה מעולה..פגשתי מלא מלא אנשים חמודים שלא ראיתי הרבה זמן והיה מצחיק... במיוחד שהיה לי "בודי גארד" אישי שסלל לי את הדרך לשורה ראשונה כל הזמן..
זהו..התעוררתי ב-5 (סעמק -8 שעות שינה!!><) והיה כיף!
מקווה שלא שכחתי משו..

Aviad1987

New member
הם תמיד עושים את זה בהופעות

שהם מנגנים את ג'קי הם עושים קטע קצר מסטירווי טו הבן בסוף.

Peyton

New member
רוק"צ בבקסטייג':)

אני לא יודעת מה איתכם - אבל אני עבדתי ועמלתי במכירת כרטיסים וקיבלתי בקסטייג'! שזה בערך משנה לי את כל רוק"צ...באמת לא היה משהו השנה אבל היו המון חברים שם למרות שהקהל היה נורא רשע לדעתי...בכל מקרה..זה גם יפה ממאחורה:) ושייגעצ ממש רעים..הם לא היו מוכנים להצטלם ולא כלום הם כזה "אנחנו חייבים לזוז!!!!" ואז יושבים בואן שלהם שעה...היהודים הם בערך האנשים הכי נחמדים בעולם!!!! הייתי בשוק וכאילו אחרי שראיתי כמה רעים שייגעצ חשבתי הלך עליי אבל הם מדהימים.. אביב גפן קצת עיצבן אותי כי הוא סגר את הבקסטייג' לפני שהוא עלה אז הפסדתי את מוניקה סקס ואותו..אבל אולי הוא היה לחוץ או משהו?:\ ואממ היה משעשע! מוקי סקסי בטירוף חח והדג נחש עישנו ג'וינטים מאחורה:) היה רוק"צ בלתי נשכח...

Tinty

New member
מה איתו באמת?

הבנתי שהוא עלה בין הראשונים, אבל בקושי דיברו עליו. אחת הידידות שלי החליטה ש"ההופעה שלו לא חשובה" וזו הסיבה שהוא עלה בתחילת המופע. איך היתה ההופעה שלו?

Peyton

New member
הוא לא עלה בהתחלה

הוא היה אחרי שייגעצ בסביבות 1 או 1 וחצי...אני כעיקרון לא אוהבת אותו אבל הוא בהחלט עשה שם שמח..אמרו לי שהיתה לו הופעה ממש טובה...הוא גם שר יומולדת למדינה:) אני לא כלכך שמתי לב להופעה שלו...כי זה היה מתי שפגשתי את היהודים אז גם הייתי בשוק בזמן שפגשתי אותם וגם אחרי..אז זה דיי עבר לי ואני כזה "היה ברי??" אבל אמרו לי שהוא היה טוב...:)

למעלה