אנשים!!!!!

אנשים!!!!!

הייתי בנאפה פעמיים שלשום חזרתי ממליאנו , איטליה.....איזה מקום אנשים איזה יופי זה לא משתווה לאיה נאפה בגרוש פשוט אנשים יפים מועדונים מכוניות מקומות לפנים לא משעמם דקה....ההיתי בכול החנויות של המעצבים הגדולים ארמני ורסצ'ה דוצ'ה גאבנה ולנטינו ועוד הייתי באיצטדיון של מילאן...בקיצור סעו לאיטליה בן זונה שם ואנשים קטלניים זאת אירופה הקלאסית אבל איה נאפה זה יותר לצעירים הייתי בנאפה פעמיים נהנתי אבל באיטליה זה שונה...שנה הבאה איביזה!!!!
 

obbb

New member
תגובה

אחי אין מה להשוות... נתחיל מזה ששבוע באיטליה עולה בערך פי 3-4 משבוע בנאפה, באיטליה לא משנה מה, לא תוכל לחיות בבבזבזנות וחוסר שיקול דעת כמו בנאפה... וכל הכיף של נאפה שהכל קטן ויש הכל במקום אחד... בלי לקום בבוקר ולהתלבט לאן הולכים... אלא ים אלכוהול בנות ברים מועדונים... פשוט מאוד. איביזה זו רמה אחרת... אבל לצערי המחירים בהתאם.
 
שמע אחי....

שמע אחי אתה צודק בקטע של המחיר ואבל פי 3 או 4 נאפה גם יקר ..אני יסביר לך איה נאפה זבה טיול שהייתי סוגר כמה ימים לפני ואיטליה זה יותר מורכב כמובן שכמובן מי שמחפש חופשב פה בארץ עדיף לו לנוסע לנאפה במחיר יותר זול מאילת..
 
למעלה