אנשים!!

‡NoK

New member
אנשים!!

אחרי שיטוט קצרצר.. החלטתי להתיישב בפורום הזה!
אז..נעים מאוד! אני נוקי, בת 15..צמחונית קרוב לשנה (ואולי פחות) אבל מתמיד ניסיתי צמחונות (ונשברתי מהר בגלל לחץ של אמאבא) בכל אופן..הפעם החזקתי מעמד! וכולם כבר התרגלו לעובדה, אז כמו שאני רואה את זה..הפעם זה לתמיד!! |ישששש|
אה, כמו כן אני לא קונה מוצרים שנוסו על בעלי חיים, פרווה, צמר, עור וביצים. זהו..מקווה שתקבלו אותי אליכם!

היי נוקי

נעים מאוד אני מאי בת 13 צמחונית בערך חודש אבל הפעם אני רצינית לאללה כי היו פעמים שניסיתי ולא הצלחתי בקושי נוגעת בביצים וחלב ובדבש בכלל לא יותר כי אני שונאת את הטעם. אז ברוכה הבאה ושתדעי שיש פה אחלה אנשים
ואת תתקבלי בכיף. בקיצר מקווה שתהני פה.

CowLover

New member
ברוכה הבאה../images/Emo39.gif

ברוכה הבאה נוקי
אנשים חדשים תמיד מוזמנים... אם תסתכלי קצת למטה יש הודעה שבה כל אחד סיפר קצת על עצמו.... תוסיפי קצת על עצמך אם את רוצה.... ומזל טוב על הצמחונות.... אם אנשים עושים לך בעיות תבואי לספר לנו....
אליזבת.

ש-לום! ../images/Emo13.gif זוכרת אותי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

אז גם אני צמחונית- (כבר שנה וכמה חודשים!)
וכותבת פה פעם במיליון שנה (אני מהקוראים השקטים) בכל זאת ברוכים הבאים

Eclipsed 0

New member
שלום, ברוכה הבאה.

אני צמחונית (לא משתמשת בבשר וג´לטין) כ-4 שנים, וטבעונית (לא משתמשת בחלב, ביצים ודבש) כמה חודשים. כמובן, נגד ניצול של בע"ח בתעשיית הבידור, לבוש, מדע, פסיכולוגיה ושאר תחלואות. התיישבות נעימה.

savage girl

New member
היי... ../images/Emo65.gif

ברוכה הבאה! קוראים לי ולה, בת 16, וגם אני די חדשה בפורום... וצמחונית קרוב לשנתיים (כבר לא סופרת... :) ) אז מה כבר יש להגיד... תהני! love you all...

למעלה