אנשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CrazyPenguin

New member
WTFFFF../images/Emo191.gif|פינגווין|

שיקצר קצת את השיער, ישמין טיפה, וזה הוא
מי זה? מאיפה התמונה?
?

lesli

New member
חחחחחחחחח

זה איזה ילד אחד מכיתה י' הוא שכבה מתחתיי... וראיתי אותו היום ונשארתי בשוקקק
חחחחח ביקשתי ממנו אם אפשר לצלם אותו והוא היה כזה סנוב ואמר לי לא! אז חברה שלי לא הסכימה לקבל סירוב..חחח היא הכינה את המצלמה של הפלאפון קראה לו כדי שיסתובב וצילמה חיחיחי

לסלינצ'ההההההההה

לסלינצ'ה יסקסית אחת!!!!! חחחחח טום 2 השקסי הזה רק שטום הרבה הרבה הרבה יותר סקסי ושתינו יודעות את זה (רק שזה לא מידע אישי ביותר וזה חבל=() אבל לפחות יש לנו את אנ"ב:pP חחחחח חובבת אותך מ=ל=א מואההה וד"ש לכל חברי הפורום שאני בטוחה שהם סקסיים גם! חחח להית'=]

lesli

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חברי הפורום... זאת תבל...חחחחח והיא אוהבת סקסים... תכירו גיתית נראה לי שאת כבר מכירה אותה..

אכן היי גיתית=]

מנשמע?! אני זוכרת אותך! ואת טלי! ושתיכן סקסיות אז אל תדאגו בקשר לזה נכון שארטיום הזה דומה לטום בטירוףף?! אני הייתי בשוק!!!!! חחח למרות שיש כאלה שלא חושבים ככה=/ אבל זה בגלל הראייה החזותית שלהם:S לא משו האמת:S רופא עיניים ד=ח=ו=ף להית'=] ושבת שלום ומבורך!=]

../images/Emo6.gif את קרועה ../images/Emo3.gif איי לייק איט ../images/Emo13.gif

כן כן הוא דומה בהחלט
ארטיום? הזה שמו?
באמת?

חח לייק יו טו גיתית=] וכן..

זה השם שלו:S שם זוועתי ביותר (בלי להעליב את אלה שקוראים להם ארטיום חח) לא מתאים לו השם :S מתאים לו משו כמו אלכסנדר לא?!:S

lesli

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תבלצ'וו... אלכסנדר??? לא נראה לי חחחחח אני הייתי הולכת על משו בכיוון.. אמממ אולי טום...חחחחח מה את אומרת..?

lesli

New member
הוא לא דומה??../images/Emo2.gif

את רצינית..? חחח את חייבת להודות שיש טיפה דימיון.. אפילו קצת.. וכן אני בי"א.. חח למה בשוק?

lesli

New member
חחח אוקיי.. אם את אומרת

אהה אז עכשיו את יודעת

חחחחחחחחחחחחחח גדוללללללללל

תשאלי אותו אם הוא מוכן לעשות קליפ לקין שנעלה ליו טיוב, אני אשלם לו
הוא יחכה את טוםצ'

lesli

New member
חחחחחחחחח

לפי התגובה שלו כשביקשתי ממנו לצלם אותו לא נראה לי שהוא יסכים.. אבל אני מוכנה לנסות.. אפילו אם זה כרוך בהשפלה עצמית חחח

מצוין../images/Emo3.gif

בסופו של יום הוא צריך לחוש... הרי אם הוא דומה לטום...
סתם
הוא צריך לחוש בגלל שהוא דומה למישהו שקסי וחתיך ובריטי ובלהקה הכי מדהימה בעולם

למעלה