אנשים.. אתם יודעים אולי על מסיבה שתתקיים ביום שישי ב-12 בצהריים בחוף דדו??
P Psyco New member 9/7/02 #1 אנשים.. אתם יודעים אולי על מסיבה שתתקיים ביום שישי ב-12 בצהריים בחוף דדו??
ע ענתי_המתוקה New member 9/7/02 #2 אמממ.... טיילת דדו ============= יום ו,12/7 בשעות 12:00-15:00 מסיבת החוף של גלגל"צ בחיפה! ובשעות הערב המאוחרות כולנו הולכים לחגוג במועדון החורבה את יום הולדתי ה-19!!!!!(כולם מוזמנים) LOVE ענת(שחוגגת מומולדת בעוד 5 ימים ).
אמממ.... טיילת דדו ============= יום ו,12/7 בשעות 12:00-15:00 מסיבת החוף של גלגל"צ בחיפה! ובשעות הערב המאוחרות כולנו הולכים לחגוג במועדון החורבה את יום הולדתי ה-19!!!!!(כולם מוזמנים) LOVE ענת(שחוגגת מומולדת בעוד 5 ימים ).
ע ענתי_המתוקה New member 9/7/02 #5 לא שידוע לי כרגע... אבל אם יהיה , פרטים יבואו בהמשך..... LOVE ענת.
ש שמופי בבית New member 9/7/02 #8 אני אנסה לעזור../images/Emo163.gif יום שישי... בחורבה... חמישים שקל... ואני אישית רוצה.... טוב, בעצם לא מגיע לי, אז לא חשוב...
אני אנסה לעזור../images/Emo163.gif יום שישי... בחורבה... חמישים שקל... ואני אישית רוצה.... טוב, בעצם לא מגיע לי, אז לא חשוב...
ע ענתי_המתוקה New member 9/7/02 #9 ../images/Emo8.gif זאת אחותי........ אז כן אכן לחורבה ביום שישי בשעות הלילה......הכניסה למועדון עולה 50 שקל....... ובקשר ל- זה שאתה תבוא זה יספיק!! LOVE ענת.
../images/Emo8.gif זאת אחותי........ אז כן אכן לחורבה ביום שישי בשעות הלילה......הכניסה למועדון עולה 50 שקל....... ובקשר ל- זה שאתה תבוא זה יספיק!! LOVE ענת.
ע ענתי_המתוקה New member 10/7/02 #11 אמרתי לך!!!../images/Emo8.gif בשבילי המתנה הכי יפה זה שכולם יבואו ויעשו שמייח!!!! וגם להביא קצת המשך שבוע מקסים!!!!!! LOVE ענת.
אמרתי לך!!!../images/Emo8.gif בשבילי המתנה הכי יפה זה שכולם יבואו ויעשו שמייח!!!! וגם להביא קצת המשך שבוע מקסים!!!!!! LOVE ענת.
ע ענתי_המתוקה New member 10/7/02 #12 חח אופס זה היה לאחותי../images/Emo8.gif תמיד אני נדחפת אה??? טוב אחותי תסלחי לי!!!!!! LOVE ענת.