אנשים!!!!

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
אנשים!!!!

פאק איזה יופי !! כאילו פפאאאאאקק אוקיי להרגע. אני חוזר לאייסיקיו כדי לגלות שהודעה הושארה לי בזמן שהייתי אינביזיבל על ידי אדם בשם MLOPEZ1984 מה ?! מי זה הNOT IN LIST הפריק ג´ניפר לופז הזה איך הגיע אליי? מה מסתבר... שיש אנשים שלא קשורים לג´ניפר שקוראים לעצמם לופז בלי בושה בתור כינוי ואותו יצור שמדבר בראש"תים (ככה עושים ראשי תיבות לראשי תיבות?) שואל אותי אם אני זוכר את TMO שאלתי מה זה לעזאזל TMO והוא אומר THE MATRIX ONLINE פתאום בום! וווואאאי כמה זמן לא חשבתי על האתר הזה למי שלא זוכר, www.thematrixonline.com הוא האתר שנתן לי השראה שגם לישראלים צריך שיהיה פורום מאטריקס שם זה כמובן יותר מפותח ומחולק לקטגוריות אבל נעזוב את זה עכשיו! מלא זמן כבר לא הייתי שם הוא שלח לי לינק לדף בו רשומה הודעה שאני רשמתי והסתכלתי על התאריך כדי לראות כמה זמן כבר לא הייתי בפורום ההוא התאריך הוא 16 לאוגוסט (המממממממם.... זה היום! אם לא מחשיבים אתהעובדה שכבר גלשנו אחרי חצות ליום הבא. אבל בשבילי זה אותו יום, עכשיו עוד יום שישי) holy fuck עכשיו אני רואה שכמה threadים (מקביל לשרשורים בפורום כזה) אחריי יש אחד עם 1937 תגובות
(רואים אני לא המנהל הכי משוגע!) אופס סליחה עמכם הטעות ההודעה שרשמתי אז ובדקתי איזה תאריך היא אינה ב16 באוגוסט זה היה התאריך של הודעה אחרונה שהתפרסמה המממם HOLY HOLIER FUCKIN FUCK - נחשו מה גיליתי דווקא? שההודעה נרשמה לא ב16 באוגוטסט 2001 אלא ב17
!!!! בכל מקרה נמשיכה! ניסיתי להיזכר לי, מי זה אותו מ.לופז.... אה כן איךשהו זה נשמע מוכר לי השם הזה "תגיד אתה לא זה ששלח לי לינק ל FART IN MATRIX?" אכן זה היה הוא
עכשיו נזכרתי למה זכרתי אותו
הוא שואל אותי אם אני מתכוון לחזור ל TMO שאלתי אותו אם בכלל יזכרו אותי האנשים הישנים ומי נשאר שם הוא אמר לי TrinsTWIN15 בהיזכרי בשמה, שאלתי אותו אם היא היתה אז 14 אבל הוא אומר שלא... anyways אחחח נוסטלגיה מכה בך בפנים ברגעים נפלאים ומזהירים שכאלה! הוא גם ציין שעדיין רשום שיש לי 74 הודעות שזה יישמע מטופש אבל מה לעשות, כאייסיפור אני תמיד שם לב לספרות 7 ו4 ובמיוחד לצירופים שלהם
אגב בקרוב מזל טוב לקארי אן מוס! עוד כמה ימים!

IC4

New member
LOL! why matrix is better than LOTR

מישהו רשם בTMO הודעה משעשעת (LOTR למי שלא יודע = שר הטבעות) 1. We got Mr. Weaving first. 2. Seriously, Frodo or Neo? Can Frodo dodge arrows? 3. Gandalf may have some serious powers, but Morpheus has the Voice and clip on sunglasses. 4. Smith can look scary in a suit and glasses, while Sauron and the Balrog need a lot of accessories. 5. We got Clubbed2Death, which is better than the entire LOTR score put together. 6. One agent could take on a 1000 orcs by himself without breaking a sweat. 7. Can´t really imagine the Hobbit in Anime.

למעלה