אנשים...

Dror Lavie

New member
אנשים...

בואו נתחיל עם שרשור פרטים קטן? אז קצת עליי: שם: דרור גיל: 15 עיר: רמת גן שיר אהוב מתוך קמינו: unstoppable מוסיקה אהובה: the calling, robbie williams, Linkin, אביב גפןועוד! ציטוט: "אם עולה בך החיוך, זהו שכרי!" תחביבים: מוסיקה, גיטרה, מחשבים זהו עכשיו תורכם!

Phoebe again

New member
קיי........

שם:יעל. מוסיקה אהובה: שום דבר ספציפי. ציטוט נבחר: אין. תחביבים: מכושפות,באפי,בהייה באנג´ל, אינטרנט, לרקוד (אני רקדנית
), לבלות.... סדרות אהובות: מכושפות ובאפי. עוד סדרות שאני צופה בהן: בנות גילמור, אנג´ל, חברים, פסדינה (איך יכלתי לשכוח את פסדינה?!?
) ואממ... זהו בערך
פורומים בהם אני נמצאת: מכושפות, דוליז, באפי (לפעמים), ובנות גילמור (גם לפעמים).

HuGo Hell

New member
אני אני אני!!../images/Emo1.gif

שם: צחי שם משפחה : חרופ תחביבים : טלוויזיה מוזיקההההההההההההההההההההההההההההההההההה מכושפותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת באפייייייייייייייייייייי וסידרת הכי מוצלחת בעולם: Charmed אתם ממש חייבים לראות אותה!! עונה חמישית
!!!!!!!!!!!!!!!! ועכשיו בירצינות חחחח.. אני חולה ואני מסטולול שם: אופיר כינוי: הוגו, הוגס, הוגוס ובוגו. תחביבים: מוזיקה: פינק, שרה קונר ועוד.. סידרות: מכושפות מכושפות מכושפות, באפי, אנג´ל ובנות גילמור. ומכושפות. פורומים : מכושפות, דוליז, ה"פ ובאפי וכו´ יש לפנות לכרטיס האישי. ציטוט:
עונה חמישית מכושפות
"פייפר: פיבי, תכניסי את הראש מתחת למים!" "פיבי: ולהרטיב את השיער שלי? אני לא חושבת!!" "פייפר: פיבי את בתולת ים!!!"

אני

שם:טל גיל:15 גרה בחור אפשיהווו בצפון(עברתי דירה מאושרת מהמצב) תחביבים:מוזיקה חברות אינטרנט טלפון גיטרה

Unstoppable

New member
היי אנשים מה איתי../images/Emo35.gif

היי לכולםםם אני כרמית בת 15 אממ אני חצי ישנה כרגע אז ככה TC אחלה להקה :). אני אוהבת חוצ מהם את american hi fi blink 182 oasis אביב גפן שייגעצ ועוד הרבה.. אממ חולה על חברים ועוד יותר חולה על Smallville (שולטיםםם)...
לילה טוב אנשים או בוקר טוב (כבר השעה 3 וחצי:) Unstoppable סלוגו לחיים פלוס גנבה קטנה- "Sit down, lose yourself in thought Then you might find out it´s all we´ve got Take a chance, the future´s in your hands Make it what you can before your time has reached the end"

Adrienne

New member
כרמית!!!!! עכשיו תורי:

שם: איתמר גיל: 15 חולה על TC, כאילו דהההה אוהב את: אביבוש מרלין מנסון(זה התחיל לי אתמול, לא יודע למה) סיסטם אוף א דאון(זה התחיל לי ביום שישי, ש-ב-ר-ו-ל-ט!!! גוגו דולס - שולתים במיוחד ועוד מלא, מלאאאאא בקיצר אני אוהב רוק, ואם אני אגיד לכם מה אני לא אוהב זה יהיה יותר מהיר. אני מחולון ואני כחול! כחול!

קצת באיחור אבל...

שם: שרון מוזיקה: (שילוב מאוד משונה...) TC,Westlife,Pink וכל דבר אחר בעיקרון (חוץ מבריטני וחקייניותיה). תחביבים: לקרוא את כל ההודעות בפורום מכושפות ולהגיב על בערך שתיים, לתלות בחדר פוסטרים של חברים, בנות גילמור, דה קולינג, מכושפות(!) וזהו פחות או יותר... אייקון פרטי:
סרט אהוב: "הנסיכה הקסומה" מיי ניים איז אנדיגו מונטויה, יו קילד מיי פאזר, פריפר טו דיי!

Charmed 4ever.

New member
האא... מאוחר.. וחזרתי היום ../images/Emo54.gif

משלושה ימי טיול.... אז ככה... קודם כל, איתמר, מזל טוב!!!!! רציתי להיות פה מהיום הראשון של הפורום... אבל... הטיול... יו נואו. אניוואי, אני ניצן בת 14 וקצת חולה על דה קולינג, בעיקר סטיגמטייזד, חולה על אלכס
תחביביי: טלוויזיה, מחשב, נוער עובד, חברים וכל שאר הדברים בכרטיסישי.... האייקון שלי הוא
ואני משתתפת גם בפורומים: מכושפות, סמולוויל והארי פוטר.

1Shir

New member
המון מזל טוב לפורום החדש! ../images/Emo65.gif

אני שיר בת 20 מהרצליה. שיר אהוב מתוך הדיסק: לא יודעת עדיין... (איתמר, לטיפולך!) מוזיקה אהובה: טוב, הדיסקים האחרונים שקניתי היו ונסה קרלטון, דייויד שרבט, פט שופ בויז, דייויד אשר, נטלי אימברוליה, ג´ול... תבינו מזה מה שאתם רוצים... בהצלחה עם הפורום!

Adrienne

New member
זמרים שולתים!(זו לא שגיעת כתיב)

לפחות ה3 האחרונים, הראשונים אני לא מכיר. ואל תדאגי זה בטיפול, כדי לך להגיע מחר!!! ד"א שחכת את גברת מישל ברנץ´! בכל מקרה תנקיו!

1Shir

New member
יו וולקאם...

לא שכחתי את מישל בראנץ´, כתבתי רק שמות של כאלה שיש לי דיסק שלהם... אלה שאתה לא מכיר: *ונסה קרלטון-סגנון דומה לג´ול. יש לה כרגע 2 קליפים ב-MTV, a thousand miles ו-ordinary day. דיסק מקסים! *דייויד שרבט-במילה אחת פופ. אבל פופ יפה! להיט שלו ששומעים כרגע הרבה ברדיו נקרא leap of faith. *פט שופ בויז-להקה (צמד) שמוציאים דיסקים עוד משנות השמונים, אלה ששרים את go west. הם הוציאו דיסק חדש השנה, הוא יפה ודי שקט אז קניתי אותו...

אוי שכחתי להגיד מה אני שומעת

בלינק 182 THE CALLING מרלין מנסון פאדל אוף מאד ניקל בלאק פינק

Charmed by love

New member
כבר הגבתי אבל החלפתי שם אז..

אני הייתי ה"מושבניקית המאוהבת" אבל מצאתי את השם הזה אינפנטילי בצורה נוראית אז החלפתי...

למעלה