אנשים!

xenocide

New member
אנשים!

זה ממש לא יאמן מה שקרה לי עם הארוחה... הארוחה שסיפרתי עליה וביקשתי בגללה מתכונים התקיימה היום בצהריים וזה היה מדהים.. הכנתי כל מיני דברים שקיבלתי מכם ועוד אחרים ולא רק שזה יצא יפה אלא גם לא נשאר ולו חצי דבר! השתדלתי לי להכין המון וממה שהכנתי אכל גם הידיד ואהב את זה בצורה מטורפת (ושינה את דעתו) אלא גם חברים אחרים נהנו ממה שהיה שם... ירדו החברים מגבי!!! תודה לכם אוהבת הדר
 

lilithmm

New member
מתכון גולש

2 כסות שבבי סויה תבלינים לפי הטעם ייד אדום מרגרינה צמחית שום ובצל ירקות לפי בחירה אפשר תרד, עדשים, קישוא, גזר אפונה... שמן זית בוקה גרני (צרור של עשבי תיבול) 2 כפות קמח - אופציונלי רוטב סויה הכנה מבשלים את שבבי הסויה במים 20 דקות. מסננים ומייבשים בנייר סופג. מטגנים קוביות בצל ושום, ושמים בסיר בישול ניפרד. מטגנים את שבבי הסויה המבושלים בכמות נדיבה של שמן זית כמה דקות. מוסיפים תבלינים. אפשר להוסיף 2 תיבוליות צלי במקום תבלינים, כשר פווה. מי שמשתמש בתיבוליות עושה לעצמו טעם טוב וחיים קלים. אפשרויות לרוטב: 1.אפשר להכין רוטב חום מבוקה גרני 2.אפשר להכין רוטב לצלי משקית פרווה או להשתמש ברוטב אחר למשל של אוסם לפי הטעם. 3.למי שיש סבלנות להכין רוטב ע"י המסת קמח במרגרינה ויציקת נוזלים מאבקת "מרק בקר" פרווה או יין אדום. הכי קלאסי להכין רוטב חום מבוקה גרני, אבל זה הרבה עבודה. להוסיף את הרוטב החום שהתקבל לסיר עם הבצל והשום. להוסיף ירקות מטוגנים לפי הטעם, לא חובה. אפשר להוסיף מעט עדשים,תרד, קוביות קישואים... להוסיף את שבבי הסויה לסיר. לבשל על אש נמוכה. בכל פעם שהרוטב נראה עבה מדי להוסיף יין אדום. לבשל שעה וחצי על אש קטנה. לקראת סוף הבישול אפשר להוסיף 2 כפות רוטב סויה. אפשר לאכול עם לחם או עם אורז או ככה.
 
למעלה