אנשים!

comicsgirl

New member
אנשים!

ממצב אתכם?! הכל טוב? אני קצת מחורפנת היום כי אמרו לי שאני כישרונית! (אני? כישרונית? Get Real guys!). חוץ מזה אביב אמרה לי את זה אז אני בכלל מאושרת! תודה אביב! עשית לי ת´יום (או בעצם ת´לילה, אוף! מה זה משנה?! העיקר- אני שמחה!!!
)

chatenoire

New member
שמחה לשמוע

הכי כיף לשמוע שעשית למישהו את היום. בעצם אולי הכי כיף לשמוע משהו שעושה לך את היום, ולשמוע שעשית למישהו את היום במקום השני. בההה. סלחו לי על פליטות פה חסרת הגיון, הייתי היום בדוכן. והנה חלק מהתוצאות.

*GormE*

New member
זה בכסא הגלגלים ממש מצויין

השאר קצת סתמיים לא מחדשים הרבה גם אהבתי את הידיים של העליונה מימין בטח ההוא בכסא גלגלים מזכיר לי אותי שמשעמם לי בעבודה (אני עובדת עם נכים)

קצת מזכיר לי את

הספר של בוריס וואליאחו וג´ולי בל HEROIC VISIONS, אבל עוד יותר מזה את הפרוייקט שעשו שנתיים (לרגל שנת 2000) במארוול X-MEN THE MILENIAL VISIONS שבו כל מיני אמנים מפורסמים ציירו דמויות מטייטלים אחרים בעולם כאילו הם האקס מן והסבירו בקצרה את הרעיון שלהם. חוברת ממש מגניבה. לסרוק גם ממנה משהו?

The Flash

New member
חחחחח ענק!

איזה צחוקים עם הגמד הוולבריני רק מה היד השמאלית(השמאל שלו) של זה על כיסא הגלגלים קצרה מידי

comicsgirl

New member
רק שאלה קטנטנה

אביב, קיבלתי את הדעה שלך על הציורים שלי אבל ערן לא אמר כלום... מעניין אותי לדעת מה הוא חשב...

למעלה