אנשים!!

מאיה Ms

New member
אנשים!!

אמרו לי שיש פוסטר גדול של אלכס (או של כל הלהקה..) בעיתון סמאש היטס!! זה נכון???

מאיה Ms

New member
יופי!!

אני אגיד לשלי שתיקנה לי! דרך אגב- יפעת, שלי אמרה לי שהיית בהצגה של קטנטנות נראה לי שהיינו שם באותו זמן! אני הייתי ביום האחרון של ההצגות בהצגה האחרונה מתי את היית??

Charmed 4ever.

New member
פעם אחרונה שראיתי את העיתון

זה היה די מזמן.. אז היה פוסטר של אלכס... אבל זה היה לדעתי בגיליון שעבר וזה היה אותו פוסטר כמו בראש 1

MolsBolsRules

New member
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

אמאללללללההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ואיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי סבסטיאןןןןןןןןןןןןןןןןן מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםותום אבנייייייייי וזה ששיחק את זבוב שאגב אני דלוקה עליו כבר איזה חצי שנה (אני מכירה אותו מרעננה) שתביני אני מכירה חצי מהאנשים שמופיעים! אחת מהם בייהס שלי וחלק מרעננה והם חברים טובים של ידיד שלי והחולרות שם בהפקה לא נתנו לי להיכנס מאחורי הקלעים לראות את סבס שלייייייייי LOL הייתה בהצגה של 6 וחצי שבעצם התחילה ב7 ורבע LOL את?

גל GS

New member
אחרי שגנבת לי תכרטים!!!../images/Emo110.gif

שמת לב שכל הזמן את הולכת למקומות שווים בגללי!!!??? (קטנטנות!!!)

למעלה