אנשים!

Adrienne

New member
אנשים!

מה קורה? לא הייתי פה 3 ימים שלמים! התגעגתם אלי? כנראה שלא... לא משנה... אממ אין לי מחשב, הוא נהרס ואתם לא רוצים לדעת איך\למה\איפה\מתי וכמה זה יעלה לי לתקן אותו אבל בכל מקרה אני אכנס לפה כשאני אוכל, אם אתם ראיתם אז התחלתי להכניס למאמרים את הטור דאירי שאלכס כותב של חודש אז אתם מוזמנים לקרוא, בינתייים אין שם את כל החלקים אבל יהיו... אם אתם רוצים לקרוא את המלא יש באתר הרשמי של הלהקה(נמצא בקישורים). farewell my brothers!

Charmed by love

New member
בקשה לשדרור.. או למישו אחר../images/Emo15.gif

*התחנפות* דרור, נשמה, מאמי, מתוק, חמוד. בא לך, אולי, במקרה, לתרגם את זה?*סיום* או כל מישהו אחר? בקשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין לי זמן לפענח כל מילה ומילה..

Charmed by love

New member
מה שאיתמר דיבר עליו../images/Emo15.gif

*מאושרת* *שומעת את הדיסק החדש של ווסט!!!!*

WickeDevil

New member
מתי יצא להם דיסק חדש? ../images/Emo60.gif

מה זההההה כל יומיים הם מוציאים דיסק??

MolsBolsRules

New member
שמעתי ווסט?!?!!?

אהההההההההההה איזה אלבום מהממם TONIGHT אהההההההההההההההההההההההההההההההה

Charmed by love

New member
אבל הוא לא נצרב!!../images/Emo15.gif

לקחתי אותו מחברה של דוד שלי והוא לא נצרב!!!! יש לו הגנה!!!! מפגרים!!!!! למה???? למה עשות לי את זה??????????????????

SchoolSucks

New member
שיעור פסקל

עכשיו התחיל שיעור פסקל, ואני לא לומד אז אני פה אתכם... המחשב שליע נדפק רשמית, עד שבוע הבא(יום ראשון?) אני כמעט בטוח שהוא יעבוד, בינתיים אני יהיה אתכם מחברים שלי...
אם אתם שואלים מה הבעיה של המחשב אז הלוח אם נדפק... אוקיי, מורה צועקת, אני צריך לזוז. אנשים! אני עוד אחזור! נ.ב אני אתקשר היום לתפוז בשביל להודיע להם על הבעיה אולי הם יצליחו לעזור לי במשהו... Peace and Love

בנתיים עד שאיתמר יחזור לו אני מנהל

זמני של הפורום, מצטער דרור תפוז לא הסכימו לתת למשתמש רגיל שלא מנהל אף פורום לנהל את הפורום.. אז בנתיים תסבלו כאן אותי..

למעלה