אנשים!!!! העלו את הקליפ של שנים חסומות לקאזה ממש טוב ויש תדיסק החדש
R red moon in the sky New member 5/4/03 #1 אנשים!!!! העלו את הקליפ של שנים חסומות לקאזה ממש טוב ויש תדיסק החדש
S shit in yout face New member 6/4/03 #2 יואו? רציני? אני מורידה את הקליפ עכשיו אם את אומרת שיש אותו בשאזה ו..נו? אהבת את הדיסק?? איזה שיר הכי אהבת?? שלי משתנים עם הזמן..עכשיו אני ממש אוהב את שומר אריות..
יואו? רציני? אני מורידה את הקליפ עכשיו אם את אומרת שיש אותו בשאזה ו..נו? אהבת את הדיסק?? איזה שיר הכי אהבת?? שלי משתנים עם הזמן..עכשיו אני ממש אוהב את שומר אריות..
M MiStEr G u I t A r New member 6/4/03 #3 אהמ.. ../images/Emo168.gif רק לא לשכוח אנשים..., את הדיסק לא מורידים.... קונים!
T the king 25983 New member 6/4/03 #4 ../images/Emo103.gifנכון../images/Emo70.gif מותר בכלל להוריד את הקליפ זה חוקי כאילו כי עד עכשיו לא הורדתי...
../images/Emo103.gifנכון../images/Emo70.gif מותר בכלל להוריד את הקליפ זה חוקי כאילו כי עד עכשיו לא הורדתי...
M MiStEr G u I t A r New member 6/4/03 #7 ../images/Emo45.gif ../images/Emo140.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo168.gif
S shit in yout face New member 7/4/03 #8 ../images/Emo25.gifכן, למה לא להוריד את הקליפ?? זה לא כאילו שאתם מונעים מהם לקבל את ה"משכורת" שלהם...ככה אני חושבת, זה רק קליפ.. וחוץ מיזה..כשעשיתי חיפוש להורדת הקליפ הוא לא מצא לי אותו בכלל..איזה שיט...
../images/Emo25.gifכן, למה לא להוריד את הקליפ?? זה לא כאילו שאתם מונעים מהם לקבל את ה"משכורת" שלהם...ככה אני חושבת, זה רק קליפ.. וחוץ מיזה..כשעשיתי חיפוש להורדת הקליפ הוא לא מצא לי אותו בכלל..איזה שיט...