אנשים.................

• פותח הנושא wws
  • פורסם בתאריך

wws

New member
אנשים.................

מתי יוצא הדיסק החדש של מוקי

מחר ../images/Emo3.gif

סתם... נראה לי שתאריך מדוייק אינו ידוע:) בורכים הבאים

בהביבו

New member
הדר (זאתי עם העלנ) ענתה לך

את התשובה הכי קרובה למדוייק.ת אכן זה היה אמור להיות עכשיו - פסח, אבל כניראה חופש גדול, יוני יולי אוגוסט.

The Macker Girl

New member
אני לא יודעת מאיפה הבאתם

זה היה אמור לצאת בפסח. מוקי בחיים לא אמר דבר כזה!!! חוץ מזה, שהוא אמר אחרי ההופעה בסיטי הול בחיפה, שרק ביום העצמאות הם יסיימו את סיבוב ההופעות הנוכחי ויקחו הפסקה כדי להתחיל לעבוד על האלבום הבא. די להמציא תאריכים, זה יקרה כזה יקרה! וככל שזה ייקח יותר זמן, מוקי יהיה מרוצה, אנחנו נהיה מרוצים, והאלבום יהיה יותר טוב!

The Macker Girl

New member
תודה על התמיכה

אני שונאת ששואלים את זה, ותדעו לכם שגם מוקי. תארו לעצמכם את הלחץ כשמזרזים אותך ליצור... יהיה כשיהיה, ייצא כשיהיה מושלם.

The Macker Girl

New member
בטח שלחץ

כל פעם שמישהו שואל מוקי "מה עם דיסק? מתי דיסק?" זה לחץ עצום בשבילו. זה לחץ לכתוב שירים, זה לחץ לסיים. לכתוב, להלחין ולעבד זה לא משהו שקל לעשות. יוצא צריך להיות שלם עם מה שהוא עושה, לא להוציא דיסק כדי להרגיע את המעריצים שלו. והמעריצים שלו, מבין כל האנשים בעולם, צריכים לתת לו לעבוד בשקט, בלי לשאול שאלות מלחיצות. רק ככה ייצא עוד אלבום טוב ושלם שנוכל להנות ממנו. וזה הכי גרוע כששואלים את זה ואנשים ממציאים תשובות ותאריכים, כשמוקי בעצמו עו לא התחיל לעבוד על הדיסק בכלל.

בהביבו

New member
יווו צלילה, מאיזה ספר הוצאת את זה.?

רילקקס ההאני, לא באנו כאן להגיד, מתיי כבר ייצא הדיסק אני מחכה ומחכה ובסוף לא אקנה. רק שואלים - מתי הוא ייצא? (כלומר - למישהו יש מושג, תאריך משוו..) לא באים באיזושהי טענה או משהו נגדו! אני מבין שאולי בתור אומן הוא יירצה שכל הצדדים יהיו מרוצים, ורק שתדעי שאני מאד שלם וגם חושב על דיסק שלוקח לו זמון, ועובדים עליו יפה כה גם ייראו את התוצאות, אבל ממש אין כאן שום נקודה של לחץ עליו או על מישהו אחר.
שיהיה למוקי עבודה נפלאאהה,

The Macker Girl

New member
אתה אולי רואה את זה ככה

אבל אנחנו לא מדברים על שאלה שזורקים פה. האנשים שמשאירים פה הודעות בסגנון "נו, מתי עוד דיסק?", זה גם אנשים שמשאירים הודעות כאלה בפורום של שבק מיוזיק, איפה מוקי רואה, או באים אליו אחרי הופעות ושואלים דברים כאלה. וכן, זה מלחיץ אותו כיוצר. זה נותן הרגשה שמצפים לך למשהו טוב ומהר, ואם אתה לא עושה את זה מהר אז אנשים מתאכזבים, ואם אתה לוקח את הזמן, שכבר יוצא הדיסק אנשים טוענים שזה לא טוב מספיק. זה אולי נשמע לך מופרך, אבל זה ככה. אי אפשר לעבוד מהר, אי אפשר לעבוד לפי רצון הקהל, ואי אפשר לעבוד תחת לחץ.

בהביבו

New member
כן כן כן. ואני מאמין שאשמע את המשפט

הזה עוד המון. הרבה פעמים. |נדושתי (
) משיעורים ארוכים ממיכל. - די ] \ עייף| |

אוחחחחחח זאת נערה חכמה:)

רואים שלמדת מהטובה ביותר... לא לא אמא שלך... אלא אני!!!!!!!!!!!!!

למעלה