אנשים...............

מאיה Ms

New member
אנשים...............

אז ככה אני צריכה עזרה
המורה שלי לאנגלית נתנה לנו משימה לקחת שיר באנגלית - שיש לו משמעות (לא על אהבה I LOVE YOUוכאלה.. משו עם משמעות) אז ברור שחשבתי על דה קולינג אבל לעזאזל חברה שלי שהיא לא בדיוק מעריצה בחרה את השיר עם הכי הרבה משמעות לפי דעתי WE'RE FORGIVAN וסליחה על השגיאות שנמצאות שם מן הסתם ופליז אל תתקנו אותי אני שונאת שעושים את זה.... אז איזה שיר לבחור?????????? פילז תעזרו לי..........

גל GS

New member
מעיין!!!!! יאאאא דפוקה!!../images/Emo110.gif

אמרתי לך שאני יביא לך ת'דיסק של הזמרת שנאנסה!!!!!!1

crazy4tc

New member
מה?!

את הדיסק של הזמרת שנאנסה????? חוץ מזה- למה לא לבחור שיר של דה קולינג????? של דה קולינג הכי טוב!!!

מאיה Ms

New member
../images/Emo118.gif

אני יודעת שאמרת לי אבל אני ממש רוצה שיר של דה קולינג.... וסטיגמטייזד למשל אז מה המשמעות שלו כאילו על מה הוא לעזאזל???????????. גם WYWG זה כאילו גם על אהבה...... ו....סליחה על הבורות אבל. מה זה lost? דייייייי אני לא יודעת מה לעשות...... נמאס לי מהבודה הזאת... אני לא עושה אותה! סתאם אבל בקשה תעזרו לי על מה מדבר סטיגמטייזד כאילו אין נושא ברור..... לא?!

crazy4tc

New member
../images/Emo13.gif

סטיגמטייזד: זה על זוג שלא יכול להיות ביחד בגלל דעות אחרים אז הם סטיגמטייזד... אם אני לא טועה אלכס ואהרון כתבו את השיר על זוג הומואים שלא יכלו להיות ביחד בגלל הכנסיה או משהו כזה... wywg: זה על מוות (יש כאלה המפרשים את זה כמוות של האהבה...) של מישהו יקר ועל הרצון להמשיך להיות איתו לוסט: זה על... המון דברים בעצם... על החיים כשאתה מרגיש לוסט... יש בזה גם אהבה... זה שיר של הלהקה הקודמת של אלכס ואהרון (next doors) ואת יכולה להוריד אותו באתרי מעריצים לפי דעתי כל השירים מתאימים לעבודה אפילו שיש להם קשר כלשהו לאהבה (לפי דעתי המורה שלך התכונה לא לעשות שיר של: אני אוהב אותך, את יפה כל כך, אני חייב להשיג אותך... והשירים של דה קולינג יותר עמוקים מזה) ואם לא אז את תמיד יכולה לעשות על נוט'ינג ג'ינג'ד שמדבר על ההורים ושלא משנה כמה רחוק תהיה מהם וכמה זמן יעבור הם אף עם לא יבינו אותך... (זה כל כך נכון) בהצלחה בעבודה
מקווה שעזרתי!

Drorrrrrr

New member
Nothing Changed

כל כך מוזר. כי לפי ההגדרה שהלהקה נתנה, זה מה שאת אמרת, אבל כשאתה מקשיב לשיר, אתה חושב שמדובר על שני אנשים, שמישהו מנסה להצליח והשני לא מאמין בו בכלל ובסוף הוא רואה שהוא הצליח. "You Show no faith in me" "...No Faith For Us" "You Never Listened To What I've Said" "You Never Thought I'd Succeed" זה בכלל לא נשמע שמדובר על הורים. ות'אמת זה הרס לי קצת.

crazy4tc

New member
זה מה שאלכס ואהרון כתבו

באותו רגע... ככה הם הרגישו, שלא יהיה להם שום סיכוי לחיות בנורמליות עם ההורים שלהם! אבל עובדה שעכשיו הם אומרים בכל הזדמנות כמה הם אוהבים אותם... מסקנה: כל דבר גם הדבר הכי נוראי ניתן לשינוי...

crazy4tc

New member
ההגדרות שנתתי

הו כולן לפי הגדרות הלהקה מה שמסגיר שמדובר בהורים זה: even when I was young and the pressure was on ויש עוד קטעים... זה ההורים שלא האמינו בו ואף פעם לא הקשיבו לו ושאין תקווה איתם... לא בת זוג... לפי דעתי לפחות אני ממש ממש מזדהה עם השיר הזה!
סתם משהו מצחיק: בפעמים הראשונות ששמעתי את השיר הייתי בטוחה שהשורה: can't find shelter for myself זה בעצם: can't find a chair for myself
ותמיד חשבתי: מה? יש לו כסף על בטוח!! אז למה הוא לא קונה לעצמו כסא?! רק אחרי זה חשבתי על הרעיון הגאוני לא לסמוך על חוש השמיעה המאוד לא מפותח שלי, ולקרא את השיר...
יש לי עוד כמה טעויות מצחיקות כאלה בשיר שלהם... אבל לא בטוח שאתם צריכים לדעת על זה...

למעלה