אנשים....

i l0ve u

New member
אנשים....

אני יודעת שאני מציקה לכם וזה ומזההה סליחה BUT I'M REALY NEED YOUR HELP!!!! במסיבה ביום שישי ואני שונאת להיתקע ברגע האחרון בלי לדעת מה אני לובשת ואני חייבת לקנות כבר משו ללבוששש אבל אין לי פשוט שמץ של מושג מהההה אני יקנה כנראה בקניון השרון בנתניה אבל אני אף פעם לא מוצאת שמה דברים למסיבות יעני זה פוקס קסטרו וכאלה ולרוב זה יקר ולא שווה את ההשקעה או שזה זרוק מדי וגם לא שווה ת'השקעה.... אקיצ עזבו עכשיו לא משנה איפה אני קונה פליז פליז תעזרו לי לחשוב מה ללבוש! זה מסיבה כזאתי של סוף הלימודים ותחילת הקיץ צריך לבוא קיצי כזה ומגניב אני גם אוהבת לבוא בולט <לא מגוחך-בולט מבחינה חיובית...> ואם למישהו יש הצעה לבגדים או אביזרים אז פליז הלפ מייי מאיה-I NEED YOUR HELP את הולכת הרבה למועדונים אולי תציעי איך שאת מתלבשת או אחרים שראית שהתלבשו יפה......<ואביזרים..!> תודה מראש לכל עזרה שתבוא!

מאיה1983

New member
אוקיי תקשיבי

קודם כל תרגעי, תנשמי עמוק ותספרי עד עשר. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 יפה. עכשיו. מה יש לך בארון? יש לך כבר בגדים קייציים שמתאימים למסיבה שאת יכולה לעשות להם מיחזור או לשלב אותם עם פריטים חדשים? יש לי הצעה אבל היא באיזור המרכז (כי אני לא מכירה חנויות באיזור השרון, סורי
) אם את קופצת למרכז את יכולה ללכת לאלנבי (קו 4 מתחנה מרכזית) יש שם בגדים ממש יפים ליציאה וגם לא ממש יקרים (גם בתחנה מרכזית בת''א יש כמה חנויות שכדאיי להציץ ולהתמכח על המחירים!! חשוב מאוד!) כדאיי שתקני דברים ציבעוניים וכיפיים כי זה מה שהולך בקיץ ובמיוחד בקיץ הזה. הרבה ציבעוניות. הייתי חושבת על איזה בגד קליל ולאו דווקא משהו מסאטן כי זה משהחנויות מוצפות בו כרגע. קצת אחרי אלנבי יש את שנקין ששם את יכולה לקנות כמה אביזרים שיוסיפו צבע להופעה אבל דווקא בקשר לאביזרים יש לי הצעה שכדאי שתבדקי אותה קודם. 50% הנחה על כל האביזרים בקסטרו כל השרשראות, עגילים צמידים בממש לא הרבה כסף. אני כבר קניתי שם כמה. כדאיי לך לבדוק את העיניין. אם את לא יכולה לקפוץ למרכז תלכי לזארה הקרוב ששם הסחורה מתחדשת כל הזמן (בהבטחה) והמון בגדים ציבועיים לקיץ ובכלל לא יקרים
כדאיי לך ללכת לבדוק. אני לא יכולה להגיד לך מה ללבוש כי זה תלוי בטעם שלך ובגוף שלך. מקווה שעזרתי לך...

i l0ve u

New member
תודה../images/Emo24.gif

אני באמת יכול להיות קופצת לאלנבי יום חמישי אבל זה ממש לא בטוח תלוי באמא שלי-אם היא לא תתחרט לי פתאום..<נקווה שלא!!!> אני מקווה למצוא שמה משו ואם לא אני ילך אחר הצהריים לקניון השרון לקסטרו בקשר לאביזרים ויחפש משו... היי ומה הפרסומת הזאתי בעיתון של לי קופר -קולקציית הקיץ ב-39-99 שקל?!זה באמת או סתם חירבוש ותחמנות שלהם?!

O Boy

New member
LEE COOPER בזיל הזול...

מומלץ! מומלץ! מומלץ! בגדי ים, חולצות, ג'ינסים גם יש רק ב-100 ש"ח ועוד פחות... הג'ינסים מהקולקציה החדשה בסביבות ה350-400... אבל אם קונים ג'ינס מהקולקציה החדשה מקבלים 100 ש"ח מתנה בלי קופר! סוף סוף לא עובדים עלינו בעיניים

cutey

New member
לדעתי תלכי לקסטרו-תמיד יש להם

קולקציה יפה בקיץ..

למעלה