אנשים!!!!!! שתהיה לכם שנת לימודים קלה, מהנה, מוצלחת וכייפית...
M MiStEr G u I t A r New member 31/8/03 #2 שנת לימודים מוצלחת לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif שמעו למרות שבאסה שחוזרים.... אין מה לעשות.. חחח תנצלו את השנה הזאת.., לא יודע איך אבל תנצלו! ובהצלחה לכולם!!!!!!!!!!!!!!!! אוהב אתכם המון
שנת לימודים מוצלחת לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif שמעו למרות שבאסה שחוזרים.... אין מה לעשות.. חחח תנצלו את השנה הזאת.., לא יודע איך אבל תנצלו! ובהצלחה לכולם!!!!!!!!!!!!!!!! אוהב אתכם המון
F fushi e New member 31/8/03 #3 ../images/Emo95.gif שנה טובה לכולכם והצלחה בלימודים ואל תפסיקו לאהוב את מוניקההה הרבה נשיקות ! אוהבתתת מאוד מאוד מאוד מאודדדדד(מאוד~!) פוש
../images/Emo95.gif שנה טובה לכולכם והצלחה בלימודים ואל תפסיקו לאהוב את מוניקההה הרבה נשיקות ! אוהבתתת מאוד מאוד מאוד מאודדדדד(מאוד~!) פוש
S ShadowiT New member 31/8/03 #4 כנ"ל סליחה שאני לא מפרטת, פשוט פירטו מספיק ואני עדיין בשלבי סידור החדר ( זה מתקדם ) אבל בכל מקרה בהצלחה לכולםםםםםםםםםם ותיהיו אופטימים!! יהיה טוב
כנ"ל סליחה שאני לא מפרטת, פשוט פירטו מספיק ואני עדיין בשלבי סידור החדר ( זה מתקדם ) אבל בכל מקרה בהצלחה לכולםםםםםםםםםם ותיהיו אופטימים!! יהיה טוב