אנשים!!!!!!!!!!!!

Mr Invisibilety

New member
אנשים!!!!!!!!!!!!

היה פיגוע!!!!!!!! בטרמפיאדה שליד צריפין וליד אסף הרופא! מתחת לגשר הזה!!! 30 פצועים רובם חיילים! 3 הרוגים! 15 במצב קשה מטופלים ומנותחים באסף הרופא! בניזונות הערבים האלה!!!!! שישרפו בגיהנום!!!! אני עובר שם כל בוקר באוטבוס!!!!!!! איזה מניאקים!!!!

BaS†ErD

New member
../images/Emo7.gif נכון../images/Emo70.gif

וזה ממש ליד העובדה של אבא שלי
אבל הוא חזר כבר
עוד פרטים

Hii BiTcH

New member
מחבלת?!?!?! מההה?!?!?!?

שיוו כמה אנשים יכולים להיות רעים?!?!?!?! ואני לא מהאלה שמקקלים את הערבים כי גם אנחנו עושים להם לא קצת.... ידיד שלי בקרבי והוא סיפר לי מה עושים להם שם הייתי מזועזעת.. אבל גם לנו לא מגיע היחס הזה!!!!!!

Mr Invisibilety

New member
אוופס סליחה אם פגעתי במיישהו אם

הקללות שלי.. למרות שדאמט זה מגיע להם!!!! חוצמיזה אני בכלל לא בנאדם אלים! רק שצריך אני אלים :)

Fozzie

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

פתאום פתאום, עולות מחשבות בראש מה אם אני הייתי שם? למה דברים בכלל קורים? אבל שום תשובה לא עולה. פתאום , התמונות מתחילות להיות ברורות כמה הרבה הם היו כמה צפופים הם היו וכמה מהם נשארו. פתאום, הטלפון צילצל תודה לאל שכולם סדר ואף אחד לא נפגע אף אחד לא היה בסיבה אף אחד לא היה שם כשזה קרה. פתאום, אומרים את שמות ההרוגים הפרצופים נראים טיפה מוכרים גם השמות מאוד מזכירים אבל לא יודעים מאיפה. פתאום, יש הלוויות ויש עוד משפחות שכולות בתי הקברות גדלים מהר מן הרגיל והדמעות יורדות ללא מעצורים. והכל קרה בפתאום.

E M S

New member
חוזר מהפיגוע ברגעים אלו

חוזר ברגעים אלו ממד"א לאחר שניצלנו בנס מהפיגוע עמדנו ברמזור אדום ביציאה מבית חולים אסה"ר באמבולנס ואז נשמע הפיצוץ הסתכלנו קדימה ולא האמנו למראה עיננו ישר דיווחנו על פיצוץ עשרות נפגעים ואז הביפרים מצפצפים ואז כל הרעש לא מעוניין להרחיב יותר פיגוע קשה וכואב מקווה שיהיה לכולנו המשך שבוע שקט יוני מתנדב מד"א

חןשסק

New member
../images/Emo16.gif....וישר כוח למתנדבים!!../images/Emo42.gif

לזכר ההרוגים בצריפין וגם לזכר ההרוגים שהיו בפיגוע בירושלים לפני כמה זמן...

למעלה