אנשים

YANIVMC

New member
אנשים

אני חדש פה.......................... אני מת על המוזיקה של גסטין ........ ואני מעריץ שלו מאז אן סינק........... אגב למישהו יש אולי את הדואט שלו ושל מאריה קארי לשיר YOURS?

justin love

New member
לי יייייייששש אבל הוא על הדיסק..

אבל אתה יכול להוריד אותו בקאזה... משם אני הורדתי.. וברוך הבאאאאאאא...!!!!!! בת כמה אתה?? יש לך איסיקיו או מסנג'ר???

גם אני שונאת אותה../images/Emo5.gif../images/Emo102.gif

ובמיוחד כשהיא עושה את הקול המעצבן הזה
האאאאאאאאאאאאאאאאאא
בעעעע היא דורשת כף!

Emily ©

New member
זה עוד בסדר..

אבל היא בטוחה שהיא כ ו ס י ת בטירוף.. ו..היא כ'כ לא.

justin love

New member
חחחח איזה רעות...

לא לדעתי יש לה קול יפה לאללה אבל רק כשהיא לא לוחשת כזה כשהיא לוחשת זה די מעצבנת!!! ותאמינו לי כל אחת מכן הייתה מתה להיות כמוה עם התהילה והכסף והכל...

Emily ©

New member
'עם התהילה והכסף'?

עם התהילה אני לא הייתי רוצה. אני לא אחת שאוהבת כאלה דברים. גם בגלל זה היא התמוטטה ויש לה עוד הרבה בעיות בגלל התהילה הזו. עם הכסף?! $$$ למה לא?
אבל עזבי את זה, היא לא מוכשרת בגרוש לדעתי.

שלום לכולם

אני טל ואני כמו שאתם יודעים או כמו שאתם לא יודעים אני לא מדברת עם דוד (מנהל הפורום...) אז בבקשה תעזרו לי להתעקלם... נ.ב מה המצב?

justin love

New member
ברוכה הבאה...ולא ידענו שאת לא מדברת

איתו! למה אתם לא מדברים??? וד"א כבר יש לנו טל אחת חחח...ואני בטוחה שתשתלבי מהר ולעשות חתימה??זה ממש קל בבפרטים שלך למשל החלק האחרון שם שאת כותבת זאת החתימה שלך... ד"א אני ספיר-ספירוששש חחח.. בת 15.. ספרי קצת על עצמך!

DIRRTY

New member
סליחה על החוצפה אבל מי את בדיוק../images/Emo35.gif

שכבר פוצחת בריב של לא לדבר עם המנהל קודם כל אולי תזכירי לי מי את ואז נדבר

YANIVMC

New member
אז בטח תגידי שכריסטינה בריטני

כוסיות באמת נכון .???? ילדה נשמה את מזה טועה

YANIVMC

New member
בגלל הקול המעצבן הזה

היא הזמרת הכי מצליחה היסטוריה של המוזיקה ..... ואגב היא לא משתמשת במכשירים באולפן ההקלטות כמו בריטני והאחרות ...

בריטני יכולה לקפוץ..../images/Emo102.gif

וכל אחד והטעם שלו
לדעתי זה מפגר הקול הזה
ולדעתך לא אז בו נפסיק כי אני לר רוצה רבים...

YANIVMC

New member
דוחה ???.

לא ניראה לי ילדה... באמת שלא ...... פשוט הקינאה לפירסום , כסף , וכ"ו גורמים לך לקנא

justin love

New member
חחח יניב לא הגזמת קצת??חחח...

הקיצר כריסטינה כן יפה ...ויש לה את הקול המדהים שממש משגע את כולם.. הקיצר לא יודעת בקשר למריה אבל מה זה משנה זה לא לפורום אז אל תפתחו שיחה על זה תודה.. וד"א שוב ברוך הבא...

למעלה