אנשים!

M n M

New member
אנשים!

אני חייב להמליץ לכם על להרוג את ביל הסרט הכי בן ז*** שראיתי(בסרטי אקשן כמובן)הוא פשוט ענק!!! למרות שהוא לא אימה הוא סרט אקשן מצוין במיוחד למי שאוהב לראות הרבה דם ואנשים בחלקים שונים תקציר:אומה תורמן שהיא סוכנת הנקראת "בלאק ממבה" שעובדת בחוליית רוצחים שכירים עד שהיא מחליטה להפסיק את עבודתה ולעבור לחיים נורמליים היא נכנסת להריון ומתחתנת עד שהחבר'ה מהסוכנות רוצחים שכירים מחליטים שזה לא ממש מתאים להם...הם באים לחתונה הורגים את כולם והולכים... 4 שנים לאחר מכן הסוכנת מתעוררת מתרדמה שהיא נכנסה אליה ומגלה שהתינוק שלה ...
לא נמצא/נעלם/נהרג
היא מחליטה לנקום ועושה רשימה של 5 אנשים שהיא צריכה להרוג וכשהיא מתחילה לנקום האקשן מתחיל ... דם בכמויות עצומות נשפך ראשים/ידים/רגלים ושלל איברים "די" חיוניים מתעופפים ללא בושה ונראהשאף אחדבסרטלא קרא אץ הדיברה "לא תרצח" סרט מומלץ
ומעולה לכל מי שאוהב דברים כאלו
וחצי הקטע בכי טוב בסרט הוא אחד נגד 50 ומשהו אנשים אולי הסרט יראה לכם קצת מוזר כי לפעמים חוזרים אחורה וקדימה בזמן מראים נתונים על כל אחד יש קטעים שהם בשחור לבן ויש שילוב של מאנגה באמצע אבל זה(לדעתי)רק מוסיף

xander55

New member
הנה מה שאני כתבתי, switch../images/Emo58.gif

אז הסוויטץ' הוא שקיל ביל הוא הסרט הכי אהוב עליי בכל הזמנים, מחליף את מלהולנד דרייב, אחרי ששהה אצלי במקום הראשוןם במשך שנה וקצת. אתמול הייתי בסרט, ופשוט אין לי מילים, אבל לא אין לי מילים כי זה היה סרט טוב, אלא כי הוא היה הכי טוב!!! זה לא היה סרט סטייל ואן דאם, ברוס לי, שוורצנגר ... או כל כוכב אקשן שתרצו, זהו סרט אקשן במובן האיכותי של המילה, אני אפילו לא מעז לקרוא למסטר פיס הזה פעולה, זה מעליב מדיי, אומה תורמן שיחקה יוצא מן הכלל, כל צעד שלה היה משכנע, העלילה של הסרט פשוט הרטיטה לי את כל האיברים בגוף, והמוזיקה, שאני לא אתחיל לדבר עליה, למרות שזוהי מוזיקה שאני לא שומע ביום יום, היא התאימה לסרט בטירוף, והוסיפה מאוד לקטעי הקרב הכי מרשימים שנראו אי פעם על מסך טלוויזיה, עזבו אתכם ממטריקס, עד כמה שאני אוהב מטריקס, הסרט הזה הוא ה-סרט אקשן של כל הזמנים, והכי מדהים זה שהוא לא רק אקשן, אלא עלילתי בטירוף, דיאלוגים טובים, מותח בטירוף, והצילום המדהים סלש בימוי שאי אפשר להתעלם ממנו. הקטע המצויר, שהראו את או-רן בילדותה היה גאוני, אני ראיתי בזה מין קטע מנגה כזה, אבל אני מניח שזה מה שהגאון שמכונה קוונטין טרנטינו התכוון לעשות, וזה היה קטע אדיר ביותר, היו קטעים גם שהזכירו סרטים יפנים ישנים לפני יובלות, וגם זה היה מיוחד, הזוויות צילום של הסרט, המקוריות, היצירתיות של קוונטין ראויה לשבח, באתי לסרט עם ציפיות אדירות, כי זה קוונטין טרנטינו, אבל אמרתי לעצמי, מה כבר הסיכויים שהוא מצוין כמו ספרות זולה, מסתבר שהוא כופל את ספרות זולה, או כל סרט אחר שלו, זהו הסרט הראשון שאני יכול לומר שבאתי עם ציפיות ענקיות והוציא אותי עם תחושה של עליונות אדירה, כמובן שיש חיסרון, אחרי הסרט הזה נורא קשה לראות סרטים רגילים, כל סרט, אפילו אמריקה X או מועדון קרב, נראים כלום ליד הסרט הזה, אני לא אתפלא אם הוא יהיה סרט הפולחן של כל הזמנים. השמות בסרט לא היו רגילים ואהבתי אותם, זה הוסיף למיסתורין שאופף את הסרט ולשמה של "הממבה השחורה", תלבושת הסטייל "ברוס לי" של אומה פשוט עשה את זה בטירוף, סצנת הקרב שקדמה לאו-רן הייתה מדהימה, אבל אני חייב לומר שהכי אהבתי את הקרב שלה ושל ורניטה, המוסיקה שבאה לפני שאומה נזכרת בעבר שלה אדירה, וזה נתן תחושה שנורא קשה לי להסביר במילים, כולם חייבים ללכת לסרט הזה, הסרט לא היה שווה 33 שקלים אלא מינימום 100 שקלים, ואני מוכן לשלם מאה שקלים כדי לראות אותו שוב, כמובן שאני אלך שוב. היו קטעי קומדיה ענקיים בסרט, המוות של הדמויות היה יותר מדי, אפילו בשביל ובשביל חובבי אימה מושבעים כמוני, זה היה אדיר, רק תסבירו לי מה כל הקטע הזה של ההשפרצות?? הדם השפריץ בצורה קורעת, לוסי ליו שיחקה אותה, היא פשוט שחקנית אדירה, באתי אומנם בשבילה ובשביל המלך, אבל אומה יצאה בסופו של דבר הכי מלכה, אני מקווה שהסרט מועמד לאוסקר, כי מגיע לו לזכות בכל הפרסים האפשריים שיש, הסרט הזה פשוט יכול לשנות חיי אדם, אז... שלכולם תהיה נקמה מתוקה, וכולם בלי יוצא מן הכלל לרוץ לראות את הסרט, לא להתעצל, אל תחכו לדי וי די, לכו לראות בקולנוע, הסרט גורם לך לנסח מחדש את המושג חוויה קולנועית בלתי נשכחת. גוגו שולטת- - גם סצנת קרב מדהימה, ואני לא מאמין שאני אומר את זה על סצנת קרב, אבל הסצנה הייתה גאונית. תסגדו למלך - קוונטין טרנטינו.

למעלה