אנשים.....

helpout

New member
אנשים.....

אני נמצא בפורום הזה לא הרבה זמן וסליחה שאני מבקר אתכם, אבל בכל ההודעות שאתם כותבים אתם אומרים למי ששואל אתכם להפרד ולשכוח!!! אולי תפסיקו לחמם את העניינים ותתחילו להעמיד את עצמכם במקומם! אולי תגידו להם לחשוב על הדברים או תתנו עצות שיכולות לעזור!!! לא כל דבר חייב להסתיים פה! אפשר גם לפתור דברים!!!

ela !!!

New member
תגובה......

המטרה של הפורום זה לעזור ואני לא חושבת שהאנשים פה נותנים תגובות דווקא כדי לגרום למצב להיות רע יותר סך הכל אלה שכותבים מבקשים שיעזרו להם אז האנשים כותבים את מה שנראה להם שכדאי לעשות מנקודת המבט שלהם... הם לא מכריחים אף אחד לעשות משהו בניגוד לרצון שלו הם רק נותנים עצה ידידותית ד``א כתבתי ``הם`` אני מכלילה את עצמי בתוך זה -אלה-

helpout

New member
אני מסכים איתך....

במאה אחוז ש``הם`` לא אומרים את זה כדי לגרום להרגיש יותר רע אבל הם לא חושבים על אפשרויות אחרות חוץ מ-``תזרוק אותה`` ``תעיפי אותו``!! זה פשוט לא נתפס. תתחילו לחשוב על עצות נורמליות!

keren-by

New member
וואלה אתה צודק........

אבל שמע, אנחנו מנסים וגם לחלקנו יש בעיות משל עצמם. תראה, הודעות שאני לא יכולה לעזור או לייעץ את הדבר הנכון ביותר אני לא מגיבה אליהן. וחלק מההודעות הם על בעיות או מצבים אשר הייתי בהם ולכן אני מייעצת מה הם יכולים לעשות. רוב הפעמים אני אומרת מה אני הייתי עושה במקומם. תראה, בסך הכל אנחנו רק מנסים לעזור

helpout

New member
אני יועד ומבין....

גם אני מנסה לייעץ רק על דברים שאני חושב שיעזרו ולפעמים יש גם מקרים שקרו לי או לחברי... אבל אני רואה יותר מדי הודעות בנוסח: ``תזרקי אותו`` ``היא לא שווה אותך`` וזה לא ממש מוצא חן בעיני, זה הכל. רציתי רק להגיד מה שאני חושב על זה ואני בטוח שחלק מכם מסכימים איתי!... :)

d.c!

New member
בדר``כ

האנשים שכותבים פה דברים כותבים אותם אחרי שהם ניסו לעשות משהוא בנידון ולא הצליח להם- ז``א שכבר ניסו להסדיר ביפה. אנחנו כאן כדי לתת להם עצה אם כדאי לנסות שוב או שלא- לפעמים כדאי לנסות ולפעמים- לא. מה לעשות שה-לא זה רוב הפעמים?????? מקווה שהבנת- דיסי.

למעלה