אנשים.

עמיתוש

New member
אנשים.

תופעת המקובלים/לא מקובלים קיימת. כן, זה שם פחות מדויק למה שהמנהלות ניסו להעביר - אבל מה לעשות שכל שאר המילים במילון העברי תפוסות כבר לפורומים אחרים בתפוז. אם כמה שננסה לגנות את התופעה - היא קיימת, ודן ספקטורה - זה ששם הפורום הוא כך לא אומר שמעודדים את התופעה. חלילה וחס. יש פורומים אחרים שיש צורך להתלונן עליהם ולאו דווקא הפורום הזה- כמו פורום סמים קלים, שבו בכלל לא מנסים להתמודד עם התופעה הנוראית פי כמה וכמה מה- תופעה המדוברת כאן, אלא בדרך זו או אחרת מעודדים אותה. זה שבאים כאן להתמודד עם התופעה, בהחלט מסכימים שהיא קיימת - אני לא מבין מה לא בסדר בכך.לגנות זוהי דרך אחת לנסות להעלים דברים שליליים, להתמודד ולהתגבר זוהי דרך אחרת להעלים. תבחרו את הדרך שלכם, אל תבואו לנג'ס כאן. אני, מאוד סבלתי ביסודי מהעניין. לפחות בכיתה ג', ד' הייתי ילד "לא מקובל", וכן, היה לי קשה עם זה. אז כמובן - מערכת הפורומים של תפוז כללה פורום וגם בו לא בדיוק כתבו ולא היה לי מקום מסוים לפרוק את הכאב שהעבירו עליי הילדים בכיתה יום יום.. התמודדתי לבד. כן, היום בכיתה ט', אפשר להגיד שהתופעה לא קיימת - כולם ביחד, וגם לחוד ב- קבוצות, אין כ"כ בעיות כאלה. ילד/ה שיש לו בעיות בנושא ורוצה להתמודד בתופעה עם תמיכה כדי להתגבר עליה ואולי יום אחד להעלימה (מה שלפעמים מצליח, כשכיתה מתגבשת מאוד), אני לא מבין מה הבעיה שלכם שיבוא לכאן ויבקש עצות ועזרה. אני מציע לכולכם להתלבש על פורום אחר. להתלונן זה דבר אחד, לכנות את המנהלות ואת הפורום בשמות זה דבר אחר. עד שישנו את השם/תמצאו פורום אחר להתלונן עליו באופן אובססיבי וחסר-חיים, עמית.

QuEeN oF mE

New member
עמיתוש ../images/Emo9.gif

גם אתה צודק! כדאי שאנשים יבינו למה הפורום הזה נועד...

S H I L G I

New member
היי עמית(וש)../images/Emo24.gif

אתה די צודק ואנשים סתם נטפלים כי הם מקנאים :]

דיתוּש

New member
מקווה שלא ידברו על זה יותר...

וכאן נסיים את הדיון. פעם הבאה שמישהו ייכנס ויתלונן על הפורום, פשוט אשים לו קישור לשרשור הארוך שהיה כאן. יום נהדר לכולנו
!

../images/Emo45.gif איזה מותק אתה!

ממש יפה מה שכתבת! ואני מסכימה עם כל מילה.. !! ובכל זאת, נכון התופעה אכן קיימת. ביסודי זה בולט השם "מקובלים ולא מקובלים" . בתיכון יש באמת קבוצות כי באמת כל אחד מוצא את עצמו, אבל עדיין זה לא אומר שיש יוצאים מהכלל. יש כאלה שעדיין יורדים עליהם, משפילים אותם, והם מרגישים לבד בכל המערכת הזאת. וחבל ששנות התיכון שיש האומרים שהם השנים היפות ביותר נהרסות להן.. אנחנו באמת כאן כדי לתמוך. יכול להיות שבאמת צריך לשנות את שם הפורום, כי כנראה אנשים פשוט נתרעים מהשם הזה. צריך באמת לחשוב על משהו. עמיתוש, תודה על המילים! תראה איזה נחמדה אני היום הרי אתה מכיר אותי וזה לא תמיד ככה
סתם..

עמיתווווווש ../images/Emo9.gif

תודה תודה תודה, ועוד אלפי תודות. מחמם ת'לב לקרוא תגובות כאלה.
[חיחי, זוכר שחיקינו את האייקון הזה? :)]

למעלה