אנשים!
היה לי שיעור מתמטיקה אז ישבתי בשעה 00:32 לראות את הפרק כדי להיות בעניינים ואני רואה שפיספסתי פה הרבה דיבורים אז עכשיו אני אגש ישר ולעניין: רציתי להגיד שהקטע שאלנה הייתה עם קמילה בחדר וקמי ניסתה לעודד את אלנה זה היה כ"כ עצוב!! כזה היא אומרת לה שלא תדאג ושהיא תביא לה מלא ילדים ומחר הן יאכלו ביחד והיא מרגישה מעולה והיא חייה בכזאת אופוריה ואלנה שמה שומעת את זה וחושבת לעצמה שהילדה המסכנה לא יודעת מה מצפה לה מחר והיא רק בוכה עוד יותר במקום "להתעודד"! בקיצור קטע ממש ממש עצוב
עוד דבר, אם יש מישהי שאני לא אוהבת זאת אלמה! האישה הזאת מעצבנת! נכון, היו לך תחושות והן היו נכונות אבל את באמת חושב שזה מה שהאחיין שלך צריך לשמוע עכשיו שאישתו גוססת עוד שניה מתה!? שאם הוא היה מקשיב לך היא לא הייתה חולה?! קיבינימט אישה!קיצור מטומטמת שחבל על הזמן... אולי שתקנה כדור בדולח וזהו! חח (קצת הומור תמיד מעודד מה עוד? מה עוד? אמממ פרדי! כפרה עליו איזה כוסון! אני חולה עליוווו!!! איך הוא עודד את קמילה ואיך הוא אוהב אותה היה ממש ממש משחק יפה היום מצד כל השחקנים וכמובן שרמת הדרמה חגגה אחרת זאת לא הייתה טלנובלה משובחת אבל אכן בימוי ומשחק מעולה! מגיע שם אוסקר לכמה מהשחקנים! עוד שתי דברים היה איך שאלנה התחילה לבכות! זה היה יפה! האמת אני לא בוכה ממש, אולי יש לי דימעה על העין כי אני יותר מתרכזת במשחק המעולה אבל אני מלא פעמים אומרת לעצמי בקול עצוב "איזה עצוב" או "איזה מסכנה" כי זה ממש משחק אמיתי! איזה יפה זה היה אם הם לא היו שחקנים, יש משהו נורא מבאס בלחשוב שזה סתם אבל בעיקרון הסיפורים האלה לקוחים מהחיים אז זה כן אמיתי, לא? טוב, אני כבר שעה מתחרבשת פה אז אני רק אגיד שאני מזה מקווה שקמילה תיקח את זה בסדר (כמה שהיא יכולה) כי היא כבר מתחילה להכנס לסרטים איך שכולם בוכים ליידה! אני מקווה שיהיה טוב ושאלמה הזאת תפסיק לזיין לכולם עם החזיונות שלה! עיצבנה אותי היום שהיא אמרה שעדיף היה שהיו מגלים לפני החתונה ואז אדו לא היה מחויב לקמילה! האישה הזאת שיטחית לפעמים שבא לי למות! אפילו שהיא לא ממש בן אדם רע אבל היא תקועה במאין מונחי חיים מעוותים כאלה וחושבת רק על המשפחה שלה כאילו כל העולם סובב סביב המשפחה שלה... זה היה גם ממזמן שהיא אמרה שאלנה ואדו לא מתאימים הקרציה הזאת... טוב,זהו בעיקרון, פרדי ממש מתוקי ואדו שחקן ממש טוב וחמוד ואפילו איריס שהתחילה לדאוג לז'ודאס היתה היום נסבלת
תגידו, מה הקטע של החברה שלה שתמיד תקועה שם? מאיפה היא באה? ומי שטרח לקרוא את כל זה כל הכבוד לו ושידע שהגעתי למסקנה שזילדה מתוקה! איך שהראו את הפנים שלה עם הידיים הקטנטנות מתי שפרדי סיפר לה! היא ממש מאמי! כפרה עליה טוב, יש מחר בית ספר אז לילה טוב ובי בי!!!
היה לי שיעור מתמטיקה אז ישבתי בשעה 00:32 לראות את הפרק כדי להיות בעניינים ואני רואה שפיספסתי פה הרבה דיבורים אז עכשיו אני אגש ישר ולעניין: רציתי להגיד שהקטע שאלנה הייתה עם קמילה בחדר וקמי ניסתה לעודד את אלנה זה היה כ"כ עצוב!! כזה היא אומרת לה שלא תדאג ושהיא תביא לה מלא ילדים ומחר הן יאכלו ביחד והיא מרגישה מעולה והיא חייה בכזאת אופוריה ואלנה שמה שומעת את זה וחושבת לעצמה שהילדה המסכנה לא יודעת מה מצפה לה מחר והיא רק בוכה עוד יותר במקום "להתעודד"! בקיצור קטע ממש ממש עצוב