אנשים

מ א י .

New member
אנשים

ש נ ה ט ו ב ה. אני מאחלת לעצמי שתהה זו שנה של אומץ וחמלה , לימוד והתפתחות , שימחה והתגברות על קשיים , שנה של גילויי העוצמה והאהבה החבויים בי ושל ריפוי עצמי והגשמת המשאלותהכמוסות של ליבי. אני מאחלת לכולכם שנה של אהבה , שלום , חוכמה , תבונה , ועוצמה , שנה של הגשמת כול המשאלות של ליבכם . ולכולנו , שנמשיך ללכת עם לבנו אל המחר. שנה טובה . מיטל.

למיטל המדהימה,

תודה על הברכות המדהימות. אני מאחל ליקום שהן תתגשמנה. עם ברכות כאלה אני לא צריך להגיד "לי, לך, להם" - רק שתתגשמנה וזהו. ואני אקנח בכמה שירים מדהימים שכתבה מישהי בשם מיטל, שהכינוי שלה הוא "מאי". הם נכתבו בפורום ספרות ושירה: פרופורציות תמיד הכל קריטי כול מעשה קטן חשוב ויש רק אחת -אמת כול חיי עומדים על חודו של עט בבית צעקות רמות מתלקחות בשניה שרפה גדולה על גפרור קטן הכול קריטי מאחורי כול חיי אותה אמונה זה בא מהבית מאז שהייתי קטנה ואם הוא יאכל עם מזלג בלבד ולא עם שתי ידיים אלא רק עם יד אחת ואם אני אמר זאת בצורה קצת שונה או אעשה דבר מה בצורה לא חכמה מיד תהיה מהומה כול אחד יצעק ויאמר בקול זועק איך זה חייב להיות עולמו עוד רגע מתפרק אבא אמא אח אחות שכחתם ? זה רק חלום רק שעשוע לאור היום זה לא באמת כזה חשוב ולא נורא אם אעשה כך שוב אין באמת צריך ואין באמת נכון עשו מה שתרצו אחרת החיים באמת ימאסו זה המוטו שלי ולפעמים אני שוכחת והאש בי מתלקחת אם בפחד או בכעס מתמודדת או בורחת אבל שוכחת מהן פרופורציות. בני אדם קל לומר אל תשפוט ותן לכול אחד את חייו לחיות איך עושים זאת? אני עדיין מנסה לגלות. לרצות איך רציתי היום במסיבה איך בהיתי בך באהבה וחלמתי איך היינו אז ביחד רגע מאושר שנגמר התלבטתי התחבטתי השתגעתי השיר עבר ההזדמנות איתו ביקשתי סימנים ממלאכים ועננים אם להזמין אותך לרקוד אם לא והלב שלי דפק והסתדרתי ובדקתי את עצמי והתגנדרתי ופזלתי לצידך והמילים על לשוני וראיתי איך אתה שם וראיתי איך אני ואז פסעת על הרחבה והיא פסעה שם לצידך וכול מילה בשיר הזה וגם השעה והתאריך אמת הם. נשימה עמוקה שואפת אויר תופסת עצמי באמצע חיים גלשתי שעות בין שורות ומילים ומצאתי פתאום ספרות ושירה לחיצה עמומה ערפל התפזר ח ז ר ת י ה ב י ת ה העולם התבהר נשימה נשכחה חיים שוב זורמים רגשות של שימחה הו , החיים. ביטוי להוציא את זה החוצה כמו שזה בלי לבקר בלי לחשוב מה הוא יחשוב אין חוקים איך לדבר להוציא מתוך הכעס ועדיין להקשיב גם אם יהיה פה רעש ואאלץ גם להשיב גם אם זאת תהיה טעות ואדבר מלאי של שטויות למה לכולם מותר ורק לי אסור לטעות? גם אם זה יפגע במישהו שהוא יגדיר לו הגבולות רק אני תמיד נזהרת ועונה בעדינות. רק אני נותנת צ`אנסים ועוד ועוד הזדמנויות רק אצלי כולם בסדר ועליי מוטל לתהות. לי נמאס! אני הבנתי, יש לבטא בלי הגבלות הזרימה תבוא בדרך מחשבות ותובנות. אז אמרי הכול גברת אל תהססי בכלל כול מילה היא נהדרת גם אם היא תחשוב אחרת כי אם לא זה סתם חבל.

deep ocean

New member
ואוו אילו שירים!!!

מ א י השירים שכתבת ממש יפים!!!! התחברתי לכמה מהם מאד!!!!!!! זה יפיפה תמשיכי לכתוב, יש לך את זה! :)

למעלה