אנשים שמתם לב שבדף למעלה יש קישורים וכל מיני דברים כאלה? הסקר לא עובד אבל אני אסדר את זה...
E ElinorL New member 14/2/04 #1 אנשים שמתם לב שבדף למעלה יש קישורים וכל מיני דברים כאלה? הסקר לא עובד אבל אני אסדר את זה...
E ElinorL New member 14/2/04 #2 יאללה אנשים סידרתי את הסקר! זה שם מעל לאיפה שרשום בגדול "קשרי משפחה, והפעם הסקר הוא: מה לדעתם אלנה צריכה לעשות? כולם להצביע!
יאללה אנשים סידרתי את הסקר! זה שם מעל לאיפה שרשום בגדול "קשרי משפחה, והפעם הסקר הוא: מה לדעתם אלנה צריכה לעשות? כולם להצביע!
E ElinorL New member 14/2/04 #4 זה למעלה! נכון איפה שרשום למעלה בדף מעל כל ההודעות בגדול "קשרי משפחה" וליד רשום בקטן "בהנהלת: ElinorL" אז מעל זה רשום לך בקטן ראשי, צ'אט, סקר ועוד כמה שטויות זה שם...
זה למעלה! נכון איפה שרשום למעלה בדף מעל כל ההודעות בגדול "קשרי משפחה" וליד רשום בקטן "בהנהלת: ElinorL" אז מעל זה רשום לך בקטן ראשי, צ'אט, סקר ועוד כמה שטויות זה שם...
E ElinorL New member 15/2/04 #5 אנשים אני שוב מזכירה לכם שיש... כל מיני פינות מעניינות מעל איפה שרשום בגדול "קשרי משפחה" כולם להצביע בסקר וביום שישי יהיה סיכום שבועי שאינ עובדת עליו
אנשים אני שוב מזכירה לכם שיש... כל מיני פינות מעניינות מעל איפה שרשום בגדול "קשרי משפחה" כולם להצביע בסקר וביום שישי יהיה סיכום שבועי שאינ עובדת עליו
E ElinorL New member 16/2/04 #6 אנשים יש תיקו בסקר! מי שלא הצביע שיבציע וישפיע! (ממש בחירות יש פה אנחנו רק 12 אנשים בפורום? לא הרבה... אנשים תביאו חברים! תנו לי אתגר!! חחח
אנשים יש תיקו בסקר! מי שלא הצביע שיבציע וישפיע! (ממש בחירות יש פה אנחנו רק 12 אנשים בפורום? לא הרבה... אנשים תביאו חברים! תנו לי אתגר!! חחח