אנשים!!

Dia Leoghann

New member
אנשים!!

כבר אמרתי אלף פעמים, אם לא יותר מזה, שאני לא מוכן שתביאו את הבעיות האישיות שלכם לתוך הפורום. וויכוחים מטומטמים, ירידות אישיות, קללות (כמו לקרוא למישהו מניאק) ושאר שיקוצים למיניהם לא יתקבלו כאן בהבנה. אז תחסכו לעצמכם הרחקות מהפורום, ותשאירו את הדברים האלה במסרים אישיים, אי-מיילים ו-ICQ. האמת ממש נמאס לי כבר!

אתה חמוד

כפי שרשמתי לך במסר הפרטי, זה לא היה maniak, אלא menayek כהולם לשוטר צבאי. מה, לא שירתת בצבא אף פעם ?! נ.ב אף פעם לא חסמו אותי משום פורום עד היום. מדליק לראות עד כמה זה טיפשי אצל תפוז. אצלי בפורום, אם אני חוסם מישהו, אז אין דבר כזה להחליף שם :)

Dia Leoghann

New member
....

זה לא משנה עם קראת לו מניאק במובן מaניאק או מניאק במובן מeנאייeק. במקרה דברתי עם ג'סטין וגם מבחינתו ההבדל אינו הבדל. אני יכול לזרוק אותך שוב, ואתה בטח תחזור שוב תחת ניק אחר. אבל אני, זקנתי ועייפתי. אין לי את הכח להתמודד עם ילדים. אז אני פשוט אתעלם ממך, כאילו לא היית אתנו, ואני מקווה שאני לא יהיה היחיד. סוף שבוע נעים.

RainBird

New member
ודי לחכימא ברמיזה. *שיעול* יוסי-ג'סטין *שיעול* אלון.

Justin Angel

New member
קפוץ לי

אתמול לא הייתי בפורום עד שעות מאוחרות בלילה. זה נחמד לדעת שתוקפים אותי מאחורי הגב.

אני מאוד מתפלאת

אמנם אני חדשה בפורום ולנושא הפגניות בכלל, ולא כותבת כאן הרבה. אבל אני מאוד מתפלאת ומשתוממת. זה אמור להיות פורום דתי.. לא? עם ערכים? כבוד הדדי? חלקכם מאמינים ב-Wiccan Rede חלקכם מאמינים בקוד האסטרו הרבה מכם מצהירים שהם מאמינים באחריות עצמית ובכל זאת... מה שקורה כאן... זה מאוד מפליא זה לא מסתדר בכלל עם מה שאתם מצהירים הצהרות לחוד והתנהגות לחוד אני תוהה אם זה דבר כללי אצל פגנים - שלא מיישמים בפועל ערכים?

אל תתפלאי

את לא מכירה את כל הסיפור שהיה. מעטים הם אלו אשר כן. ליישם ערכים זה רק נשמע קל, אך בפועל הרבה יותר קשה. אנחנו צעירים, תני לנו זמן

Nizzan Cohen

New member
זה דבר כללי בחברה.

וזה אכן לא מכובד ולא במקום... אבל סביר להניח שההנהלה עוד מעט תבוא ותעזור עם זה
. זה ריב ישן נושן.

למעלה