אנשים!!!!!!

eMiFrEaK

New member
אנשים!!!!!!

חזרתי מהמסע שלי לפולין...... :) אני עדיין קצת בשוק מכל מה שקרה שם.. אז יקח לי קצת זמן להתעדכן בכל מה שקרה פה.. =) התגעגעתי א-ל-י-כ-ם!!!!

vk3

New member
אהלןןןןןןןןןןןן ../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif

הגיע הזמן... בטח המון חוויות הבאת עמך... ספרי
ועוד יותר כייף לשמוע שהתגעגעתתתתתתת

Russia 4 Ever

New member
"כפארה" ? נו באמת!

למה אתה משתמש במילים מרוקאיות מטופשות כמו "כפארה"? אני שונא כשאנשים אומרים "כפארה","דוגרי" וכל הבולשיט הערבי-מזרחי הזה.

../images/Emo8.gifאולי תחליף את זה

בביטויים משכילים מרוסיה הנאורה? נו, תן לנו, המזרחים, משהו משכיל להתענג עליו. תרביץ בנו קצת תרבות רוסית! לא רוצים להשאר בורים לנצח

l1zard

New member
סלום סלום :))

גם אנחנו התגעגענו.. :)))) ספרי איך היה! אני מתה לדעת מה יש שם... ועוד יותר מתה לנסוע לשם ב-יא'..

sveta y

New member
ברוכה הבאה

ספר איך היה מה היה והכול הכול... ואני שמחה שיתגעגעת....

eMiFrEaK

New member
תודה =)

היה .. אמ... המסע של החיים שלי...ואני לא מגזימה.. אני ממליצה לכל אחד ואחד להגיע לשם לפחות פעם אחת בחייו. את הרגשת הגאווה כשהלכנו 8 אלף יהודים במצעד החיים עם דגלי ישראל מאושוויץ למשרפות בבירקנאו אי אפשר אפילו לתאר במילים. זה היה מרגש.. להרגיש שייכת למשהו כל כך עצום. כן.. היה גם קשה.. לא כל אחד יכול לעבור במקומות שבהם רצחו המוני יהודים רק לפני 60 שנה, ולראות את השערות, הבגדים, הנעליים.... אבל הרגשתי שמחובתי לראות את זה.. והטקסים.. הדלקת הנרות.. הצמרמורות שאני בטוחה שכולם הרגישו כשנכנסנו לתאי הגזים, לקרמטוריום.. או כשעמדנו ליד הר האפר.. את כל אותם הדברים שרק מלמדים אותנו בשיעורי היסטוריה ניתו לקלוט ובאמת להרגיש רק כשאתה שם.. ורואה את הכל בעצמך.. למען האמת... אני לא בכיתי הרבה... לפחות לא כמו שחשבתי שאני הולכת לבכות.. אבל עכשיו.. כמעט שבוע מאז שחזרתי.. הכל יוצא.. כל דבר קטן שמזכיר לי את פולין אני נשברת ובוכה..זאת תקופה שהיא גם ככה לא קלה בשבילי והמסע הזה, לפחות מבחינתי, גרם לי להכניס את הכל לפרופורציות המתאימות.. לקחת את החיים בערבון מוגבל, אני באמת מרגישה שהתבגרתי לאורך השבוע שהייתי בפולין.. ואת ההרגשה הזאת.. אני מקווה שירגישו עוד אנשים... אני מצטערת שזה יצא ככה.. חח פשוט אני מרגישה עצובה כל פעם שאני חושבת על מה שעברתי שם =) מי שיכול... תסעו לשם.. זאת נקודת פתיחה מצויינת לעתיד... התבגרות.. =)

vk3

New member
חוויה מדהימה ../images/Emo70.gif

אני מאושר בשבילך שזה השפיע לטובה על חייך ושאת מרגישה שינוי

למעלה