אנשים

l1zard

New member
אנשים

אני צריכה חובות לאמת או חובה. אבל חובות נחמדות.. קורעות.. ומפדחות.. :) יש למישו הצעות? :)

אני אני אני אני אני!!! ../images/Emo24.gif

אני פעם גרמתי למישהו לעלות על הגג ולצעוק "אני הומו ואוהב את זה!!!".. חחח לא שיש לי חס וחלילה בעיה עם אנשים גיים
אמממ..אפשר גם..אמממ.. חובה עלייך לעשות לעצמך היקי גדול ובולט!חחחחחח..נסחפתי
אמממ..מה עוד? חובה עלייך לשיר את "ים של דמעות" כשאת/ה עם תחתונים (או חזיה במידה וזאת בת) בלבד..חחח..או להרטיב ת'בגדים ואז זה נורא יתאים לאווירה.. אמממ.. חובה עלייך לבחור מישהו, ולנשק לו את הרגליים. כשהוא בלי גרביים או נעליים
חחח.. טוב כדאי שאני אפסיק ומיד

SupermanZW

Well-known member
יש לי

פני אלי במסר פרטי כדי לקבל את ה"חובות" שאני מציע, הכי קורעות ומפדחות שיש, באחריות. במיוחד כאשר הן מתבצעות מול צופים רבים.

vk3

New member
לא פייר... ../images/Emo10.gif

למה שרק היא תיהנה מהן במסרים
פרסם לעיניי כולם

SupermanZW

Well-known member
תגובה (זמנית)

אבל אלה רעיונות של דברים שאחרי שמישהו יעשה אותם הוא כבר לא יסכים לעולם לשחק "אמת או חובה" ויכול להיות שמישהו/י מקוראי הפורום משתתף במשחק ואז היא תשפיל את עצמה עם הרעיונות שאציג לאחר ש"חובה" תוטל עליה. חלק מהאפשרויות גסות מאוד, כבר כתבתי לה את רעיונותי, אם היא תסכים אפרסם אותם גם כאן.

SupermanZW

Well-known member
הנה זה בא

for a boy: to get totally naked and sing to his penis a song of 3 minutes at least to masturbate to lick your pussy to kiss the ugliest girl in the room to wear girls' clothes to kiss the feet of some people in the room to become a slave of someone for a week to climb on a roof naked and act like a chicken for a girl: to get naked and masturbate to put her tits on the face of the ugliest boy in the room to cut her hair in a funny way to suck someone's dick to become a slave of someone for a week to kiss the feet of some people in the room to climb on a roof naked and act like a duck to sniff her own pussy

SupermanZW

Well-known member
תגובה

1. מדובר על דברים שכבר בוצעו. 2. הגזמה? מסכים, אבל משום שמדובר בדברים שכבר נוסו, ולדעתי הם המפדחים ביותר פרסמתי רק לאחר שקיבלתי אישור מיאנה (כי אם היא היתה משחקת אם אחד מקוראי הרעיון הפאדיחה היתה יכולה לבוא על חשבונה). אז נתתי לכם את הרעיונות המפדחים ביותר למשחק אמת או חובה, השתמשו בהם אם יש לכם אומץ וגם קצת טירוף (וצריך אומץ וקצת טירוף בשבילם).

boris5

New member
יכולתי לפרסם במסר פרטי, אך רצית

לעיני כל הפורום, אז הנה.

vk3

New member
נכון... לא אמרתי לך כלום...

חוץ מזה שזה... מקורי
.

boris5

New member
פשוט בנסיבות רגילות הייתי כותב דבר

שכזה במסר פרטי, אך אם ביקשת לעיני העם- אז הנה.

PoisoN LipS

New member
כשאני משחקת אמת או חובה...

זה תמיד נגמר במשימות שאתם לא רוצים לדעת...אז מעדיפה לא לתת עצות...:)

SupermanZW

Well-known member
יותר מטורפות מאלה שאני הצעתי?

אם כן אז אשמח לדעת.

למעלה